Jump to content

cutthroat, aangenaam


cutthroat

Recommended Posts

Goedemiddag,

 

Ik ben afgelopen weekend via-via op dit forum terechtgekomen. Mijn interesse was gewekt en ik ben gaan lezen.

 

Ik herkende de verhalen van irritaties na het scheren. Ik had er nooit bij stilgestaan dat dit zou kunnen liggen aan het scheermes (nu een Wilkinson Quattro Titanium) of de manier van scheren. Ook de gedachte om mezelf te verwennen met een uitgebreide scheerbeurt intrigeerde me.

 

Dus verder gelezen, video's bekeken en in webshops gekeken. Tot de conclusie gekomen dat dit een erg gezellig forum is, en besloten me in te schrijven.

 

Ik ben dus een totale newby. Heb zelfs nog geen DE mes. Ik wil me eerst eens oriënteren en informatie inwinnen, maar daarover meer in een ander draadje.

 

Groet,

Ramon

Link to comment
Share on other sites

Hoe meer informatie hoe beter. Mijn interesse in het klassieke scheren is echt gewekt. Zelfs ontdekt dat er bij mij in Heerhugowaard een barbier zit (notabene tegenover de kapsalon waar ik altijd kom :oops: ). Heb me al voorgenomen hier binnenkort een afspraak te maken :D

Link to comment
Share on other sites

Welkom Ramon, voor je het weet heb je bergen advies en ben je ook bergen met geld kwijt! ;)

 

Geen zorgen hoor, er kan met eenvoudige middelen gestart worden, het is hooguit je eigen nieuwsgierigheid die het zo duur kan maken als je zelf wilt. Alvast veel plezier hier!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.