Jump to content

twee zepen te geef. (damn good soap en TFS)


Kogel

Recommended Posts

Ik heb twee zepen die mij niet bevallen.

 

De eerste een zeep van de Damn Good Soap Company. Ik kan er niets mee. Het is waterige belletjes enzo. Niet mijn ding. Drie keer geprobeerd.

 

De tweede is een splinternieuwe zeep van TFS (oli essenziali). Ik heb een paar zepen gekocht waaronder bergamotto en tabacco verde en oli essenziali). De Bergamotto vind ik subliem. De andere twee ruiken naar helemaal niets. Behalve dan naar zeep. De tabasco verde heb ik weggeknikkerd (had het bakje waar ik de zeep in had gedaan voor een andere nodig. En de oli essenziali heb ik nog onaangebroken hier liggen (alleen papiertje opzij om te ruiken. Het is lekkere zeep om te scheren maar ik wil iets met een geurtje. Die mag dus weg.

 

Wie wil?

Link to comment
Share on other sites

Rook de Tabacco Verde naar niets? Dat zou niet zo moeten zijn hoor. Het is juist een erg geurende zeep, jammer dat je hem weg hebt gegooid. Die Oli Essenziale heeft voor mij een lichte citrusgeur, maar die is echt heel subtiel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.