Jump to content

Terug van weggeweest!


Coenetje

Recommended Posts

Ha allen,

 

Na een lang hiaat dacht ik toch maar weer eens kijken wat er ondertussen in scherend Nederland gebeurt! Ik dacht dat het wel zo vriendelijk zou zijn om me nogmaals even voor te stellen.
 

ik ben dus nog steeds Coen en ondanks de lange afwezigheid wel braaf door blijven scheren (met uitzondering van één serieuze snor maar die is ondertussen ook weer lang verdwenen), ook bleef de hoeveelheid mesjes, kwastjes en zeepjes behoorlijk bescheiden. Wel een aantal jaar geleden de overstap gemaakt van straight razors naar DE’s, zo af en toe scheer ik nog wel met de open messen maar eerlijk gezegd vind ik de DE’s wat makkelijker, sneller en milder. 😅 De laatste maanden begon het hobby aspect van het scheren ook wat meer naar voren te komen dus zodoende dacht ik dat het weer leuk zou zijn om mijn verleiding op de proef te stellen aan alle mooie SvdD’s hier!

 

Tot ziens hier op het forum! 
 

Groet,

 

Coen

  • I like it 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.