Jump to content

Gilette Mach-3


mifi

Recommended Posts

Ik gebruikte, ooit, toen ik nog een kleine jongen was, de eerste pukkels ontwijkend (of juist veroorzakend) een cartridge scheerding van Gilette. Ik ben uiteindelijk opgeklomen tot de Mach-3.

 

Voor de mannen uit de vorige eeuw:

Het doet me denken aan CD-spelers waarvan de nieuwste van de nieuwste meer bits oversampling had dan de vorige. Jeweetwel, dat model dat jij net gekocht had en dat    nu    echt    niet   meer   kon.

Philips schoot destijds ineens iedereen rechts voorbij door een CD speler te introduceren met 1-bit sampling. 😄  De kracht van marketing, denk ik.

 

Anyways, zo iets dergelijks heb ik na de Mach-3 ook gedaan: Gewoon één snijvlakje tegelijk op de kin in plaats van een drieweg of vierweg tandem: Een krabber met DE-mesjes. Dus toen ik zaterdag in een winkel liep, heb ik toch weer eens gekeken naar wat ze nu kosten, die cartridges.

Jahoor, ze zijn er nog, Mach-3. Vier stuks voor 8,49. 😂

 

Ik had, dankzij Gilette, even een heerlijk vrolijk momentje, want dat is meer dan 2 euro per cartridge!

Bedankt Gilette.

Ik gebruik die andere mesjes van u.

Hoed af voor Gilette, want ze beheersen de markt met alle denkbare scheerproducten in allerlei merken. Ik vermoed dat de CEO van Gilette ook gewoon Astra mesjes (ook van Gilette) gebruikt. Of zo.

  • I like it 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.