Jump to content

Voorstellen: Laat gestart, maar niet minder enthousiast aan het worden.


mifi

Recommended Posts

(Mijn excuses voor wie dit al gezien had; ik had het eerder gepost, ergens, maar ik kan mijn post niet meer terug vinden. Ik zondig dus wellicht meteen al tegen een forumregel door bijna hetzelfde een tweede keer te plaatsen. Als dat klopt, is dit meteen een afscheid, want dan loop ik misschien gelijk tegen een ban aan.)

 

Ik ben een ouwe beginner die pas laat terecht is gekomen in het scheren met DE mesjes. Voorheen heb ik mij geen tijd gegund om over scheren na te denken en om de een of andere reden heb ik het ook niet meegekregen van mijn vader. Hij schoor zich met zeep en een krabber, maar die gewoonte is niet op mij overgegaan.
Vreemd eigenlijk.

 

Een beginner dus, die geïntroduceerd is in het comfortabele 'de dag rustig en aandachtig beginnen' door een ander forumlid op een ander forum.
Ik zit nog in de ontdekkingsmodus, maar het resultaat tot nu toe is hoopgevend.

 

Ik heb me ooit elektrisch geschoren, maar dat heeft slechts één scheerapparaat geduurd. Daarna verschillende versies van de meertraps cartridges van Gilette. Dat laatste heb ik lang volgehouden, maar de laatste maanden vraag ik mij af waarom.

 

Tsjongejonge, ik heb net de Forumregels gelezen. Het zal wel nodig zijn, waarschijnlijk, maar er is meer tekst besteed aan wat niet mag en straf, dan aan nuttige aanwijzingen voor gedrag. Het voelt alsof nieuwe leden met wantrouwen worden bekeken. Ben ik hier welkom?
Ik zal het snel merken, waarschijnlijk.

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.