Jump to content

Budget zepen


Soapcollector

Recommended Posts

Ik heb de Wilkison-scheerzeep(blauw) in mijn bezit gekregen.

Nu ben ik van mening dat een goede scheerzeep niet duur hoeft te zijn ( De Vergulde hand, Proraso etc), maar deze zeep viel mijn de eerste scheerbeurt toch enigsinds tegen.

Ik heb hem goed proberen op te schuimen, maar mijn Droco prime mesje voelde ineens veel scherper aan dan dat ik normaal gewend was.

Het gaf in mijn optiek ook niet een hele dikke laag schuim op mijn gezicht.

Ik dacht dat het wel leuk zou mijn om een draadje te openen betreffende goedkope budget zepen, welke goed zijn en welke niet :)

  • I like it 3
Link to comment
Share on other sites

12 uren geleden, bartje-p zei:

Kijk ook eens in dit topic, ben er eerder ook al eens over begonnen

Dit topic

En ook Dit topic

Er is hier op dit forum al veel over geschreven. Daar zijn ook behoorlijk wat merken en ervaringen bij vermeld. Er is een aantal jaar geleden zelfs een blinde scheerzeep test geweest. Het is nog steeds erg leerzaam om die ervaringen door te lezen.

Om kosten/kwaliteit van scheerzeep zuiver te houden is het natuurlijk wel nodig om de kosten per scheerbeurt te berekenen en niet alleen naar de aankoopprijs te kijken. Dat is niet altijd eenvoudig en zoals @ bartje-p  al aangeeft: dan kan zo maar blijken dat MdC helemaal niet duur in gebruik is.
 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik heb nu een aantal scheerbeurten gehad met de Speick creme en ik moet zeggen dat ik er best heel tevreden over ben. Een tube gehaald bij de DM in duitsland voor €3,- en scheert prima met lekkere subtiele geur.

  • Agreed 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik kreeg laatst een doosje Cella Milano rood in handen. Het doosje van 150ml kost € 7,95 geloof ik, dus dat is w.m.b. ook een hele nette prijs. Ik heb me er twee keer mee geschoren en eerlijk gezegd was het uitstekend. Viel niet tegen. Als zij inderdaad die zeep al maken sinds 1899 dan hebben ze een hit.

Ze noemen het zelf een scheercrème, maar in de pot is het zo hard als alle andere scheerzepen die ik ken.

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.