Jump to content

34c vs DE89/R89


Chay_1974

Recommended Posts

Is er iemand die ervaring heeft met een Merkur 34C en een Edwin JaggerDE89 of muhle R89? Zo ja: hoe verhouden die zich tot elkaar op gebied van agressiviteit.

 

Ik heb zelf een ook Merkur 38C en die is een stuk agressiever dan de DE89/R89. Zit ook wel eens te kijken naar de Merkur 34C, maar hetgeen dat me tegenhoud is dat ik denk dat hij qua agressiviteit het zelfde is als bijvoorbeeld de Muhle r89.

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij is de 38C hetzelfde als de 34C, maar dan met een langere handvat. Ik weet niet of het dan nog veel zin heeft om een 34C te kopen. 
 

ik vind de 34C beter scheren dan de R89. 

Misschien kan je kijken naar een open kam of een schuine kop?

  • Agreed 1
Link to comment
Share on other sites

Hahah, zo veel leden, zo veel meningen. Ik heb de 34c en gehad en de R89 nog steeds. Ontlopen doen ze elkaar niet veel, de Muhle vind ik mooier afgewerkt. Beiden wat mij betreft even mild, want van agressiviteit is geen sprake. Heb ook de 37c gehad. Zeker niet agressief, wel effectiever dan beide andere. Maar ook die heb ik niet meer. Kortom, zelf uitproberen en wat niet bevalt raak je wel weer kwijt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.