Jump to content

De vergulde hand


Soapcollector
 Share

Recommended Posts

Van de week kreeg ik toevallig de scheerzeep "de vergulde hand" in mijn bezit.

Ik was zelf niet van plan om nog meer scheerzepen te kopen(de huidige vooraad van 11 zepen vind ik meer dan zat) maar ik was erg benieuwd.

Wat een prima zeepje zeg, zepige geur met een randje menthol, en goed schuim.

 

Heeft iemand nog Aftershave of Geur suggesties?

Link to comment
Share on other sites

Ik vond de geur ook heerlijk, alleen de zeep zelf niet, zeker niet het schuim en de verzorging. Nu weet ik dat er een nieuwe(re) versie is, maar die ken ik niet, alleen de aloude standaard blauwe bakjes. Ik was er niet zo kapot van.

  • Agreed 1
Link to comment
Share on other sites

heb ook de nieuw versie en ben het met Soapcollector eens, prima zeep.

 

is geen top zeep voor mij en geen top geur, maar zeker een aardig product en heeft vooral een zeepgeur met idd randje menthol dus voor mensen die niet erg van geparfumeerde producten houden is dit een aanrader en kunt het ook nog overal kopen voor weinig en das ook niet verkeerd👍

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Het is best grappig. Normaal hou ik aardig de roulatie in mijn zepen door de week. Maar ik heb toch al bijna een week non stop met deze zeep geschoren.

Het was wel even een beetje kijken hoe de water zeep verhouding was. Maar gelukkig doet mijn Fine scheerkom met meeste werk.

Ik moet inderdaad toegeven, het is niet zon berg schuim wat je krijg bij bijvoobeeld een Proraso, Extro Cosmesi of Abate y la Mantia ( om nog maar even hogere prijsklasse te noemen). Maar ik zou desondanks naar mijn eigen ervaring het schuim en 7 geven en de bescherming ook wel. Maarja je weet het, dit is voor iedereen anders.

 

Wel zou ik deze zeep echt aanraden voor beginners.

  • Agreed 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.