Jump to content

Muziek bij het scheren?


Tati1050

Recommended Posts

Als ik me ‘s morgens scheer heb ik graag wat leuke muziek op de achtergrond. Geen hardrock of zo ( je hebt dan de neiging op de beats van de drum te gaan meeshaven met mogelijk pijnlijke gevolgen). Wel licht klassiek (ik hou overigens van alle muzieksoorten). Vandaag een Brandenburgse concert op de achtergrond laten meelopen (iPhone met streaming naar een boxje van JBL). Heel rustgevend en een prima aanloop van de dag.

Het benieuwt me wel of jullie ook de stoppels met muziek te lijf gaan? Of verloopt je scheerbeurt in volstrekte stilte?

  • I like it 3
Link to comment
Share on other sites

Ik heb wel eens wat slowjazz aangehad omdat ik het wat stil vond, maar eenmaal aan het scheren leidt het me af. Bij het opruimen mag het weer aan en zijn we weer fris voor de dag!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Muziek beïnvloed mijn gemoed en gedrag.. moet echt super chill zijn dan.. zonder ritme liefst ;) Ritme beïnvloed het scheren.. en kan zomaar een bloedbad veroorzaken heb ik ervaren ;) Lift-Muziek is het beste.. geen ritme.. gewoon van die niets zeggende muziek op de achtergrond.. of liefst doodse stilte ;)

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.