Jump to content

nieuw...


Kranxinnig

Recommended Posts

Goeienavond,
Ik ben de halve eeuw reeds voorbij en kom uit de buurt van Antwerpen.

Onlangs heb ik van een forumlid de tip gekregen om eens op dit forum wat info op te doen in verband met scheren. Ik scheer m'n schedel al jaren met cartridges, ken al de problemen die erbij horen (snel bot en toch blijven gebruiken , niet super geschoren, maar je weet niet beter...) en was eigenlijk niet echt op zoek naar iets anders. Met het enthousiasme en alle info die je hier vind toch snel erachter gekomen dat DE scheren misschien toch wel iets voor mij is. Scheerborsel aangeschaft, enkele harde scheerzepen, een krabber Henson AL13 Mild en omdat je er enkel achterkomt wat je echt ligt nog een RazoRock Game Changer Jaws 84 erbij. Zo'n beetje 2 uitersten, ik kom er zo wel achter wat me wel en niet ligt. Best tevreden met het resultaat van de Henson, helemaal tevreden van het resultaat van de RazoRock. wat een verademing tegenover het gesleur en getrek met cartridges. Zachtjes het mes over m'n huid laten glijden na goed ingezeept te hebben, een paar keer herhalen en klaar, gladder dan ooit tevoren en nog leuk om te doen ook. In plaats van te zuchten omdat m'n stoppels weeral groeien kijkt ik nu uit naar de volgende scheerbeurt. Helemaal tevreden met m'n nieuwe manier van scheren.

  • I like it 5
  • Agreed 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bedankt allen voor de warme welkom.
Ondertussen zit ik aan 5 krabbers, en die 5de was echt de laatste. 😀
Er is voor elke gelegenheid wel een reden te bedenken om er een krabbertje bij te nemen. 1 dag niet geschoren... 2 dagen niet geschoren...
Ben er al achter dat voor dagelijkse ontharing die Jaws .84 een beetje teveel van het goede voor mijn pluishoofd maar voor een weekje haargroei lijkt hij mij ideaal.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.