Jump to content

Green Cult Steel


Jacques

Recommended Posts

Na berichten op andere fora over de "groene" Green Cult heb ik wat gedachten die ik wil delen.

De juichende berichten worden vertaald en op diverse fora geplaatst.

Ik krijg dan het gevoel: een gecoordineerde free-publicity actie. Het kan natuurlijk oprecht enthousiasme zijn van de plaatsers, maar zijn er voorbeelden van zulke free-publicity acties?

Dan de claims: het zou een extreem "close" krabbertje zijn, beter dan de R41, maar toch veel minder "agressief".

Lijkt me nogal een claim: ik kan me niet voorstellen dat dit klopt.

Deze twee observaties kunnen uiteraard met elkaar vebonden zijn.

Wat is jullie inschatting?

NB: ik weet niet of het gebruikelijk is links te plaatsen, dus dat doe ik niet, maar google biedt snel uitkomst.

Link to comment
Share on other sites

klopt, zag het op FB voorbijkomen. Oostenrijkse fabrikant (althans, dat is de claim). Heb twijfels over de grip, die ziet er wel heel glad uit. Kreeg inderdaad wel een halleluja gevoel bij de tekst en de claims die ze doen. Zeker voor dat geld, geloof rond de €40,-

Zat nu nog even snel wat reviews te lezen, zijn alleen vrouwen die een reactie achtergelaten hebben....

Link to comment
Share on other sites

Lijkt toch te mooi om waar te zijn. Heb je het instructiefilmpje gezien? De druk die uitgeoefend wordt bij scheren van arm of been... dan trek je toch lappen als kipfilet van je huid? Ik vind het maar raar. 

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

ik wacht op mijn exemplaar en dan zien we wel.  Op zich vind ik het idee van een krabber die in Europa gemaakt is wel fijn, maar uiteindelijk telt evenzeer hoe ie scheert.

En sommige Chinese krabbers zoals de DSCosmetic T7 zijn best wel goed.  Ik heb trouwens ook een Yaqi Telstar onderweg, naast nog een hele hoop vintage krabbers (daar ben ik tenminste zeker dat ze uit Europa komen😄)

Link to comment
Share on other sites

Toch maar even mijn voorlopige bevindingen hier ook plaatsen

Ik vind het een erg goeie krabber.  Voor die prijs een sterke aanrader. Let wel, het is geen krabber voor iedereen. Als je van mild houdt, is dit niet voor jou.  Maar als Blackbird en dergelijke je bevallen, dan denk ik dat deze je ook zal bevallen.  Uiterst effectief maar blijft comfortabel.

Nog een puntje van kritiek (voor mij althans) - de krabber mocht iets lichter zijn en ik prefereer een iets korter greepje.

Maar dat doet niets af van het feit dat deze krabber voor mij een erg prettige en positieve verrassing was.

  • I like it 2
  • Agreed 2
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nadat ik deze krabber een tijdje gebruikt heb ook mijn ervaring. De wittebroodsweken zijn wel over en ik blijf naar deze krabber grijpen. 
 

Hij is erg effectief. Iets effectiever dan mijn GC .84 Jaws, maar ongeveer op dat niveau. Hij maakt korte metten met mijn dikke hoofdharen. Maar in tegenstelling tot die Jaws voel je het mesje totaal niet en geen razor burn na de tijd. Je hoeft niet behoedzaam te zijn om een comfortabele scheerbeurt te krijgen.

 

Hierdoor werd ik zo onzorgvuldig en haastig dat ik werd beloond met een hapje uit mijn hoofd. Dat was een waarschuwing die laat zien dat er wel degelijk veel gebeurd met deze krabber.

 

Een hele vriendelijke agressieveling. En ik kan hem net als @ koenfucius  van harte aanbevelen als je niet van milde krabbers houdt. Bedankt voor je tip, Koen!

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.