Jump to content

Bluttrasur


northcorner

Recommended Posts

ik heb mij ook nog kunnen beheersen. Het prijskaartje hielp (en mijn recent aankopen van de Timeless titanium, Monocero en Styletto - allen nog te vroeg om iets zinnig over te zeggen) - niet vergeten dat je ook met wisselkosten zitten + waarschijnlijk douanekosten, aangezien Zwitserland niet in de EU is.

 

De Yates is een sterke aanrader; ik vermoed dat dit mijn meest gebruikte krabber wordt als ik mijn eindejaarsstatistieken zal opmaken.

 

De Styletto en Monocero zijn beiden ook goedkoper, beiden ook Europees en in staal, maar zoals gezegd, op dit moment kan ik nog niet zeggen of dit blijvers zijn.

 

Maar hangt er natuurlijk vanaf waar je naar op zoek bent - wat is je huidige krabber en wil je meer/minder agressief, meer/minder blade feel, meer/minder efficiëntie?

Voor inspiratie kan je hier ook eens kijken https://paste-and-cut.com.au/community/threads/weekly-razor-review-index.6066/

Maar hou er wel rekening mee dat de reviewer van eerder milde krabbers houdt; als hij zegt dat iets te agressief is, is mijn interesse meestal gewekt😄. Op basis van zijn review zou ik waarschijnlijk voor de Blutt Rasur 1.20 gaan voor mezelf

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.