Jump to content

next step vintage Gillette


bartje-p

Recommended Posts

Hi allemaal,

 

Heb nu een tijdje een USA Tech (56 gram) in huis, en dat bevalt eigenlijk wel erg goed. Nu ben ik me aan het oriënteren op een volgende stap, ook van Gillette, met een TTO mechaniek. Maar na paar dagen lezen, kijken, nadenken en snuffelen... zie ik eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Rocket, Rocket HD, Super speed, Flare tip, Aristocrat, Slim en nog veel meer voorbij zien komen.

 

Jullie adviezen zijn dus (wederom) welkom. Ik ben een gebruiker, geen verzamelaar. Dus krabber hoeft niet in showroom kwaliteit te zijn, maar wel in 100% technische staat! Ik moet er nog vele jaren mee vooruit kunnen. Wat adviseren jullie voor type? Waarom? Aan welke prijs moet ik denken? Is er wellicht een duidelijke uitleg over de verschillende types?

 

PS: mocht je wat hebben liggen verstoffen, laat het me dan even weten aub

PS2: ik hou ook MP in de gaten, daar komt regelmatig ook wel wat voorbij.

PS3: ik ben alleen geïnteresseerd in krabbers met SB, geen OC. Ook alleen TTO mechaniek, gewoon omdat ik dat mooi vind ;-)

 

Alvast bedankt weer voor jullie reacties van een #vintagegillettenoob ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.