Jump to content

weggeefactie DE sampler


steefmobiel

Recommended Posts

Hallo allen,

aangezien ik een ruime hoeveelheid DE mesjes heb in verschillende merken wilde ik eens anderen de mogelijkheid geven deze te proberen.

De actie bestaat uit 2 delen. Namelijk 5 pakketjes voor de startende scheerders en 5 pakketjes voor de gevorderde scheerders.

De enige voorwaarden zijn dat jevoor 25 november 2013 een account hebt aangemaakt en dat je je slechts eenmaal, voor de juiste categorie, aanmeld.

Aanmelden doe je dmv. van een reactie met "starter"(voor beginnede scheerders) of "gevorderd"(voor gevorderde scheerders) als eerste woord te posten. Zondag 15 december 2013 om 12:00 sluit de inschrijving en worden via random.org de winnaars bepaald. Die dag worden ook de winnaars gepubliceerd in het topic en kunnen ze me een pb sturen met adresgegevens, zodat ik de pakketjes kan versturen.

 

De pakketten bestaan in ieder geval ;) uit:

2x iridium super

2x gillette 7 o'clock sharp edge

2x voskhod

2x rapira swedish supersteel

2x supermax super platinum

2x astra superiour platinum

2x personna super blue "labs"

2x gillette super blue chinees

 

mvg stephan

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Gezien het assortiment, waarvan ik veel nog niet ken, zou ik me ook graag voor gevorderd aan willen melden. Mooie probeer aktie! Ook al mocht ik niet met mijn neus in de boter vallen, alvast dank voor het leuke initiatief.

Link to comment
Share on other sites

Aangezien er nog altijd meer pakketjes te vergeven zijn dan inschrijvers. Nodig ik bij deze iedereen uit zich in te schrijven, met name de starters die zich na 25 november op dit forum hebben geregistreerd. Ik zie de laatste tijd een hoop nieuwe mensen en wil hen die nieuw zijn niet de kans ontnemen om een leuk sampler pakketje te ontvangen om hun nieuwe scheer routine op te leuken.

 

mvg stephan.

Link to comment
Share on other sites

starter / gevorderd ik zit er denk ik tussen in. heb de iridium en astra getest ( die laatste was voor mij persoonlijk het slechtste mesje, echter een vriend vind hem geweldig ). ben erg geinterreseerd in de voskhod mesjes.

voor mij zijn de sharks de beste mesjes, haal hier zeker 5 en ik denk soms wel 6 scheerbeurten van 3 pases uit. ben erg benieuwd naar die andere.

Link to comment
Share on other sites

De resultaten zijn binnen. Voor de gevorderden viel het heel erg mee, 5 pakketten voor 5 deelnemers. Echter voor de starters was het een hoop werk. Voor 8 deelnemers random winners laten kiezen levert nogal wat dubbele resultaten op. De deelnemer die nummer 3 had was erg populair bij random.org, dit nummer kwam maar liefst 8 keer terug als resultaat voor ik 5 verschillende nummers had.

 

Deelnemers starters:

1. Snowmiss

2. Marc

3. Timmert26

4. Kamp

5. Ydieresis

6. Tim

7. Bokkie1888

8. Gijsplas

 

Resultaat starters:

1. Snowmiss

3. Timmert26

4. Kamp

6. Tim

7. Bokkie1888

 

Deelnemers gevorderd:

 

1. Noxa

2. Marco

3. Harkos

4. Vroem

5. Omnivac

 

Resultaat gevorderd:

 

1. Noxa

2. Marco

3. Harkos

4. Vroem

5. Omnivac

 

Als de heren winnaars zo vriendelijk willen zijn adresgegevens te pm'en, dan kunnen de brieven op de post. Alvast veel scheerplezier en hopelijk vinden jullie in deze sampler een mesje dat jullie goedkeuring kan dragen.

 

mvg stephan

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.