Jump to content

DE mesje: Personna Israeli Red


bartje-p

Recommended Posts

Een flinke poos terug kreeg ik van @ JJ.  bij een ruil 2 van deze mesjes erbij. Tot vorige week ongebruikt in de lade gelegen. Afgelopen week elke dag gebruikt in 2 verschillende krabbers (R89 en RR Sloc) en met verschillende zepen. En dat maakt allemaal geen bal uit!

 

Vanaf eerste gebruik super comfortabel en effectief. En dat is na 7! keer gebruik nog steeds zo. En dat haal ik tot nu toe met geen enkel ander DE mesje. Enige nadeel is dat ik ze bij de gangbare winkeliers niet tegenkom helaas. Maar onthouden ga ik dit mesje zeker. @ JJ. bedankt voor de sample! Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

1CDFEC2D-0B15-4A71-BC43-C8527CA87773.jpeg

  • I like it 4
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

36 minuten geleden, Mathieu zei:

ik ken alleen de personna platinum, wel eens gelezen dat die erg op elkaar lijken. En die zijn erg fijn. Scherp en soepel en gaan lang mee.

Die heb ik ook, maar deze zijn voor mij nog veel comfortabeler en effectiever!

Link to comment
Share on other sites

Voor mij is Persona maar niks. Waarom zou je de mesjes levensduur willen uitrekken? Ik scheer 4 keer met hetzelfde mesje. Of het nu een Feather, Gillette SB, enz. is. Die dingen zijn zo goedkoop, het is absoluut niet de moeite waard in mijn ogen om zo ver te gaan in hergebruik.

Link to comment
Share on other sites

19 uren geleden, JvdK zei:

@MacMarty89 kwestie van waarom zou je iets weggooien als het nog goed werkt en UEKAZ. Als je aan open messen gaat beginnen wordt het waarschijnlijk wel een dure hobby voor je 😉

 

Zeker UEKAZ. Maar het is wél gewoon een feit dat een mesje na ieder gebruik botter wordt.

Link to comment
Share on other sites

Op 22-8-2021 om 10:24, MacMarty89 zei:

 

Zeker UEKAZ. Maar het is wél gewoon een feit dat een mesje na ieder gebruik botter wordt.


Dat ligt iets genuanceerder volgens mij. De meeste mesjes worden juist eerst scherper om daarna scherpte te verliezen. Op de een of andere manier kan ik mobiel geen url plakken, maar kijk maar eens op 

refinedshave.com. Daar worden heel veel mesjes een aantal scheerbeurten gemeten. 
 

 

  • Agreed 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

De blauwe personna's heb ik wel, en deze zijn op dit moment het scherpste wat ik kan hebben.

 

Ik gebruik normaliter graag Astra, Perma-Sharp of Gillette 7o Clock Geel. Maar wanner ik een paar dagen niet geschoren heb, merk ik dat de blauwe personna's  mij weer een mooie gladde huid krijgen. Ik moet alleen de eerste keer altijd erg opletten, omdat de eerste scheerbeurt deze mesjes namelijk echt net iets te scherp zijn. Ik heb ze weleen gezien, en wellicht zijn ze het proberen waard.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.