Jump to content

Ervaring muhle silvertip fibre


Chay_1974

Recommended Posts

Yes ik heb er één. Het was mijn eerste kwast en hij ziet er nog steeds goed uit. Haren zijn lekker zacht en heb nog geen haartjes zien uitvallen. Ik vind het een fijne kwast. Ik heb niet zoveel kwasten dus ik kan niet echt vergelijken. Misschien dat anderen nog volgen met een aanbeveling. 

Link to comment
Share on other sites

Was ook een van mijn eerst kwasten. Pak deze eigenlijk zeer zelden. Net iets te weinig backbone en haren voor mijn voorkeur. Kwa synthetisch kwasten pak ik tegenwoordig altijd mijn Omega s brush en apshaveco silk smooth. Heb ook verschillende kwasten van yaqi en tuxedo knopen gehad maar deze hebben voor mij weer teveel backbone. Het is erg je eigen voorkeur vinden want er is veel beschikbaar. 

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er één in de maat large.  Dit was mijn eerste kwast. Ik heb hem nu 8 jaar en af en toe verliest hij een haar. Qua gebruik vind ik hem perfect. Zacht en voor mij voldoende stevig. Hij geeft ook het schuim makkelijk af. Van harte aanbevolen.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.