Jump to content

Even voorstellen


Rob1965

Recommended Posts

Hallo scheergenoten. Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Rob en woon in Zuid Limburg. Sinds ik me scheer, scheer ik nat. Gilette cartridge en spul uit spuitbus. Totdat ik een kleine 20 jaar geleden per toeval een krabbertje zag op internet.  Ik werd verliefd op de uitstraling van dat ding en ging me verdiepen in de verschillende types, mesjes en zepen. Al snel kocht ik mijn eerste krabber, een Merkur 38c. Daardoor veranderde de "must" van het scheren in een ritueel waarvan ik iedere dag opnieuw geniet. Maar het open scheermes leek mij nog veel gaver en zo'n twee jaar later kreeg ik van mijn vrouw mijn eerste straight. Inmiddels zo'n 5 krabbertjes, 8 straights, 5 shavettes, 4 kwasten en tig zeepjes en crèmes verder. Traditioneel scheren goedkoper? Ja, tenzij je gegrepen wordt door het scheervirus, haha. Ik dacht dat ik inmiddels nogal wat kennis en ervaring had op scheergebied, maar de ware specialisten tref ik hier op dit forum. Heerlijk om hier urenlang te lezen en van jullie ervaringen te leren.

Nog een vraagje.....ik ben eigenlijk altijd wel geïnteresseerd in de aanschaf van tweedehands straights, mits in goede staat. Is er ergens een "te koop" rubriek? Of heeft iemand iets interessants in de verkoop?

  • I like it 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.