Jump to content

Kleine projecten van de onbebaarde aap


de onbebaarde aap

Recommended Posts

Hoewel ik geen grote vingers heb had deze DS Cosmetics kwast had echt te weinig ruimte voor mijn vingers. Dat zie je op de foto's niet, maar het voelt alsof DS een kwast van 100% heeft verkleind naar 80%. Gewoon erg oncomfortabel. Ik heb de Dremel gebruikt om wat meer ruimte te maken. De kwast is verbeterd qua ergonomie. Het uiterlijk is alleen niet geweldig. Ik heb met korrel 800 geschuurd en ben daarna met een polijstschijfje en -pasta in de weer geweest. Als iemand tips heeft om het glimmend/doorzichtig te krijgen dan hoor ik dat graag.

 

 

 

dsbrush.jpg

P.S. Ik zal in de toekomst andere gelukte en mislukte projectjes hier delen.

  • I like it 5
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

De eerste keer dat ik iets gepolijst heb. De Green Cult krabber is ongepolijst. Ziet er mooi uit, maar ik vind de originele greep te lang.

 

Mijn andere greepjes zijn allemaal glanzend dus heb ik de matte kop van de Green Cult gepolijst. Hij is nog niet klaar en perfect, maar past wel veel beter bij een glanzend greepje.

 

De baseplate ligt naast de topcap gelegd op de onderste foto. Zodat je de originele afwerking met het gepolijste deel kan vergelijken. 

C85134DD-6547-4918-9512-B665E218156C.jpeg

  • I like it 5
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.