Jump to content

daarna super smooth met een 1/1 hollow


joostmoree

Recommended Posts

SOTD: 26 november 2013

 

In mijn rotatie trof ik in het gewone verloop aan 'n Gong. Een van meer doch zo NOS dat ik deze niet zal rescalen. Als alle ERN's bijna niet te overtreffen in het gemak van stroppen; behoud van de snede en een hele zachte scheerbeurt met 2 passes. Als een stofzuigertje. En elke keer beebiekontjeglad. Een vintage gebruikte rescaled Gong volgt deze week.

Groet,

Joost

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Beste Juul,

Ik heb mijn cameraatje op een tafelstatief gemonteerd want met flitsen uit de hand op 35 cm afstand slaat alle glanzend staal door overbelichting zwart. Dus ik had wat daglicht nodig dat van een zijvenster naar binnen viel. Ik moest om het licht juist te laten vallen op het mes, een beetje kanteling van het lemmet regelen. De duimstok zorgde daarvoor.

Groet,

Joost

Link to comment
Share on other sites

Heel geestig Marco!

Ik had het overigens met de afko niet over de Ku K.Klan maar over de smoothness van het KanarieKuikenK.tje. Wat daar ook van zij. . . .

Joost

 

dat had ik begrepen ja. maar als iemand kkk als afkorting gebruikt, dan roept dat bij nare grappenmakers een onbedwingbare drang op om daar een slechte grap over te maken :D;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.