Jump to content

Recommended Posts

Posted

Een kennis van mij die ook in Jnats zit (niet voor scheermessen, maar voor keukenmessen en gereedschap) en erg bezig is met houtbewerking heeft voor mijn midrange Jnats houten dai (houders) gemaakt.

Mijn onbekende mijn heeft een walnoten en de Tsushima Black Nagura een van haagbeuk hout.

Ook heb ik via hem een Tajima steen met pruimenhouten basis over genomen ( voor de keukenmessen) en heb ik een Suita Nagura om te testen.

received_260180522381457.jpeg

received_791481805058536.jpeg

received_428611884895155.jpeg

received_339909574014777.jpeg

received_1084402648721878.jpeg

received_268282824738206.jpeg

20210305_193832_001.jpg

  • I like it 7
Posted

als  je dat op internationale forums zet heb ik het vermoeden dat je vriend overstelpt wordt met aanvragen 😉

  • I like it 2
  • Thanks! 1
Posted
1 uur geleden, Snuff zei:

als  je dat op internationale forums zet heb ik het vermoeden dat je vriend overstelpt wordt met aanvragen 😉

Dat zou best kunnen,  hoop dat hij die van mij dan eerst doet 😁

  • Haha 1
  • 1 year later...
Posted

Kwam ik langs dit topic en bedacht ik me dat ook ik een vriend in de amateur houtbewerking heb. En ik een blote JNat. Hij slijpt zijn beitels op een Arkansas oliesteen en vond het direct een leuk project om een dai te maken.

 

Toen ik bij hem kwam met mijn JNat had hij al een mooi stuk notenhout gereed.

Bijgaand het resultaat waar ik erg blij mee ben.

8763FA3B-1973-4B0F-96A8-6A91D5AB1722.jpeg

C07010E9-F933-42C3-B118-9D4393C64DA0.jpeg

  • I like it 5
Posted

Ik ga toch eens binnen mijn vriendenkring vragen of iemand iets met hout doet (behalve in de fik zetten) 😁

  • I like it 1
  • Haha 3

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.