Jump to content

Stinkende afterdhave?:p


Soapcollector

Recommended Posts

Hey allemaal.

 

Ik ben een erg grote fan van de klassieke clubman pinaud aftershave.

 

Nu zag ik deze recentie online:

 

https://youtu.be/uwW2QJCcU9c

 

Deze heer claimt dat de Lilac Vegetal naar, ''kattenpis'' stinkt!

 

Het zou komen door de switch van glas naar plastic. Was de classice pinaud aftershave in jullie opinie ook anders in de glazen fles?

 

Ik vond het in ieder geval een grappig filmpje!

Edited by Soapcollector
  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ik dacht dat dit topic over vieze aftershaves zou gaan en wilde inderdaad mijn Pinaud Lilac Vegetal nomineren. Mijn zoon omschreef het als de geur van het chemisch toilet op de camping. Ik vind het zonde om hem weg te gooien, maar gebruik hem met tegenzin. Als er iemand is die hem wil, hij mag gratis weg. 

  • I like it 3
Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden, Ko Eversdijk zei:

Dan moet  dat wel vanaf de fabriek gebeuren denk ik. Als het al een poos in een plastic fles heeft gezeten heeft dat geen effect verwacht ik.


In het filmpje gieten ze het ook van de kunststof fles naar een glazen fles en wachten dan een aantal dagen. Ik verwacht inderdaad ook geen verschil, maar het lijkt mij leuk om het toch te testen zodat wij hier weten of het werkt.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

De aftershave heeft een week in een schoon nivea sensitive flesje gezeten. Dit flesje was van glas. We hebben met heel het gezin getest. Blind vanuit het flesje, op de huid en op papier.

Conclusie: Er is geen duidelijk verschil. De ene keer gaat de voorkeur uit naar het glazen flesje, de andere keer naar het kunststof flesje. Ik denk dat vooral de kant waar minder AS op zit lekkerder ruikt. Het lukt mij niet om exact dezelfde hoeveelheid op te doen. 
 

Wat wel duidelijk en unaniem besloten wordt is dat het stinkt. En als mijn vrouw er echt genoeg van heeft besluiten wij (zij😉) dat de test klaar is. 

D1583F13-1958-43AE-B7AC-5CA08FAF188D.jpeg

1DB878F9-0333-4146-BEC4-794AF680B662.jpeg

  • I like it 2
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

1 uur terug, Soapcollector zei:

@de onbebaarde aap je bent wel echt een baas dat je dit getest hebt(bedankt!)!!! Heb met veel plezier je verslag gelezen. Toch grappig dat de ervarinh anders was dan bij de heer in het filmpje. Vond je vrouw het naar kattenpis ruiken?🤣


Het was leuk om af te wachten en zo nu en dan even ruiken. Ik was er zeker van dat het glazen flesje beter ruikte. Maar tijdens de blinde test kon ik de flesjes niet uitelkaar houden. We hebben hard gelachen tijdens het testen. Mijn dochter (4) omschreef beide als bleh en bleh. 
 

Is er echt een conclusie uit mijn test te halen? Dat denk ik niet. Ik heb geen geweldig reukvermogen. Er kan een verschil zijn, maar voor mij is het niet groot genoeg. De man uit het filmpje test niet goed, dezelfde suggestie dat het glazen flesje beter zou kunnen ruiken beïnvloed wat hij ruikt (daar trapte ik zelf ook in voordat ik blind testte). Het was leuk om te bedenken hoe ik zoveel mogelijk factoren kon uitsluiten en de test veel te serieus te nemen 😁.

  • I like it 1
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.