Jump to content

Stirling Baker Street zeep + after shave balsem


bartje-p
 Share

Recommended Posts

stirling-soap-co-stirling-baker-street-s

stirling-soap-co-baker-street-after-shav

 

Sinds kort in het bezit van deze zeep. Nu hou ik wel van klassieke geuren, en deze valt wat mij betreft ook in die categorie. Zelfs mijn vrouw vindt hem "niet verkeerd", en dat is ook wel eens anders ;-) Niet heel zwaar, eerder richting frisse geur, maar toch klassiek. Samen met de verzorgende eigenschappen een topper wat mij betreft, ben er erg tevreden over. Grote pot ook, dus denk dat ik daar - in roulatie - de komende jaren nog wel mee vooruit kan,. je hebt maar erg weinig nodig.

 

Heb ook de ASB hiervan, maar die vind ik vrij dik en vettig, en blijft ook lang zichtbaar op een enigszins vochtige huid. Geen idee hoe oud die al was, en ben benieuwd of meer mensen dat zo ervaren?

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Het is wel zo dat de Stirling balms wat vettiger zijn. Ik heb verschillende en allemaal hebben ze die eigenschap. Je blijft enige tijd die vettige glans zien op je huid. Een kleine tip, gebruik zo weinig mogelijk van de balm en wrijf ze goed op je huid in. Lekker geurtje die Baker Street, deze kan mij ook bekoren.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Bovengeschreven eigenschap herken ik ook. Ik heb ook een aantal Stirling SB. Vindt ze erg prettig. Geven niet het gevoel dat je een droge huid hebt. Ze trekken wat langzaam in maar daarna niet een vette "film" achterlatend, dat je kraag meeprofiteerd zeg maar :D

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Vraagje aan andere gebruikers: de laatste tijd merk ik, dat ik na het opbrengen van de ASB, iets prik voel. Nu zit er (volgens mij) geen alcohol in, dus moet een van de ingrediënten zijn. Hebben anderen dat ook? Klinkt dat bekend?

 

PS: van de zeep zelf lijk ik dat niet, of in ieder geval in veel mindere mate te hebben.

PS2: met bijv de Balea Q10 ASB heb ik dat helemaal niet

 

Ben benieuwd.

Link to comment
Share on other sites

Geen alcohol in de balm dat is zeker. Ik heb dat ook al gemerkt bij balms van Stirling dat mijn huid er soms gevoelig voor is en andere keren niet. Maar ik durf er mijn vinger niet op leggen dat dit van de balm zou kunnen zijn. Kan ook van de scheerbeurt zijn. Bijvoorbeeld een mesje die niet meer super is en die lichte irritatie veroorzaakt maar visueel zie je niets tot je de balm op brengt. Of te veel druk gezet bij de gangen. 

8F2BE92D-1C01-407E-A09E-D289FB6AAA4E.png

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

2 uren geleden, bartje-p zei:

Hi @ Levi  bedankt, dat was ook zo’n beetje mijn gevoel. Kan er nog niet precies de vinger op leggen. Ga me wel eens verdiepen in wat neutralere zepen en daarna ook mogelijk in balsems of lotions.

Wat je ook kan doen alvorens je de balm smeert is aluin aanbrengen. Heb je geen prikkel van de aluin en erna ook geen prikkel van de balm is het 👍. Als de aluin al prikt en erna de balm ook dan is het duidelijk 👎.

  • Agreed 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.