Jump to content

Bieden op Ebay


Albert61
 Share

Recommended Posts

koop de laatste tijd niet zo vaak meer op eBay.
Dit is me in het verleden meerdere malen overkomen, als ik echt iets wil hebben bied ik 5 seconden voor het eind, en zelfs dan kan je nog overboden worden omdat meerdere mensen dit doen.

Link to comment
Share on other sites

Geloof niet dat dit met sympathiek of niet van doen heeft. Het zijn gewoon de regels van ebay: een veiling heeft een vast eind-tijdstip, en wie dan de hoogste is heeft gewonnen.

Als je hoger had willen bieden toen je zag dat je overboden werd moet je je afvragen: waarom bood je niet eerder hoog? Ik bied 1x, en wel direct het maximum bedrag wat ik in totaal over heb voor een object, minus de porto. Dan wordt t m of niet, maar als t m niet wordt weet ik dat het voor mij het hogere bedrag niet waard was.

Overigens zegt de eindstand niets over het hoogste bod van de winnende bieder. Het is best mogelijk dat die €100 hoger heeft geboden dan jij, maar dat de bieder alleen maar over jouw hoogste bod heen moest. Dan is het verschil het minimum.

  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.