Jump to content

Violetta di Parma


Frank
 Share

Recommended Posts

Met mijn laatste bestelling die ik deed bij BdF ontving ik ook deze Crema da Barba Violetta di Parma van Saponificio Bignoli. Het was een gok maar ik ging af op een paar goede reviews in de USA. 

Mijn verwachtingen waren hoog gespannen want ik houd erg van de geur van de maartse viooltje  ( Viola odorata) die ik in mijn tuin heb staan. Helaas ruiken die vele malen lekkerder dan deze Violetta di Parma. Hier gaat het wel om een bloemengeur maar dan erg chemisch.  De crème is zuiverwit van kleur ( daar houd ik dan wel weer van) en erg zacht,

Een kleine hoeveelheid crème geeft een mooi, vol schuim. De huid voelt wel wat droog aan, maar dat vind ik geen groot nadeel.

Al met al vanwege de geur waarschijnlijk geen blijvertje...

IMG_20201026_192253058_HDR[785].jpg

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Ik heb de Agrumi del Mediterraneo van Saponificio Bignoli en ben er zeer tevreden over! Het zit naar mijn mening tussen zeep en creme in en heeft een subtiele frisse geur. Schuimt erg makkelijk en scheert heel prettig. Ga zeker nog wat andere variaties van ze proberen!

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

ik heb deze flinke poos terug overgenomen van iemand. Ben het wel eens dat het redelijk kunstmatig ruikt, maar stoort mij allerminst. Ik heb hem nog steeds in mijn bezit, vind hem zeker ook qua verzorging erg lekker. En mogelijk wordt sterke geur wat minder, want daar ben ik normaal ook niet echt van.

20220310_080507.jpg

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.