Jump to content

Parfum, eau de toilette en zo. Wat dragen jullie?


meemai

Recommended Posts

Volgens mij was hier nog geen draadje van ik heb gezocht maar niet gevonden. 

 

Soms draag ik wel eens wat parfum of ja eau de toilette want bij mannen spreek je vaak niet van een parfum. Maar voor het gemak zal ik gewoon van parfum spreken. 

Of het nu eau de toilette is of parfum laten we het makkelijk houden. 

 

Dan rest mij de vraag te vragen:  Wat dragen jullie zo eigenlijk qua geurtjes buiten het scheren om? 

 

Mijn favoriete geuren voor het koude seizoen zijn: 

 

Lolita Lempicka Masculin: 

https://www.fragrantica.nl/parfum/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempicka-Au-Masculin-458.html

Quote

Lolita Lempicka Au Masculin van Lolita Lempicka is een Oriëntaalse Vanille geur voor heren. Lolita Lempicka Au Masculin werd uitgebracht in 2000. De Parfumeur achter dit parfum is Annick Menardo. Topnoten zijn Viooltje, Klimop, Basilicum, Anijs, Zoethout en Absinth-alsem (Artemisia absinthium); hartnoten zijn Sandelhout, Tonkaboon, Rum en Amandel; Basisnoten zijn Vanille, Vetiver, Ceder, Praliné vulling en Labdanum

 

Equus Lalique
https://www.fragrantica.nl/parfum/Lalique/Lalique-Pour-Homme-Equus-2683.html

Quote

Lalique Pour Homme Equus van Lalique is een Oriëntaals Kruidige geur voor heren. Lalique Pour Homme Equus werd uitgebracht in 2001. De Parfumeur achter dit parfum is Emilie (Bevierre) Coppermann. Topnoten zijn Bergamot en Citroen en Citroen; hartnoten zijn Nootmuskaat, Jeneverstruik, Viooltjesblad, Kardemom, Foelie en Braziliaans Mahoniehout; Basisnoten zijn Leder, Muskus, Vetiver, Sequoia (cipres), Amyris en Benzoine.

 

Mont Blanc: Homme Exceptionnel

https://www.fragrantica.nl/parfum/Montblanc/Homme-Exceptionnel-3079.html

Quote

Homme Exceptionnel van Montblanc is een Houtachtig Aromatische geur voor heren. Homme Exceptionnel werd uitgebracht in 2008. Topnoten zijn Koffie, Mandarijn en Lavendel; hartnoten zijn Salie, Munt en Gember; Basisnoten zijn Muskus, Patchouli en Amber.

 

Dit is momenteel mijn top 3, zoals jullie zien hou ik heel erg van oriëntaalse geuren en vind ik het ook jammer dat er niet veel oriëntaalse geuren zijn met scheerzepen.  Ik had dan eigenlijk gehoop dat TFS met hun Chinese wortels wat meer van zulke geuren zouden hebben, maar helaas.  Als iemand mij oriëntaalse geuren kan aanraden is dat altijd welkom misschien moet ik er eens een topic  voor aanmaken. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.