Jump to content

Extro Egyptian Oudh samples


Levi
 Share

Recommended Posts

Voor de liefhebbers heb ik nog drie staaltjes Egyptian Oudh van Extro beschikbaar. Je hoeft enkel een pm te sturen met je adres en het staaltje komt je richting uit (wees snel enkel de drie eersten worden gekozen). @joebar en @Shavingexperience jullie staaltjes staan klaar om te verzenden na het weekend. Ik heb het namelijk wat druk momenteel maar zal deze maandag bij de post deponeren. Mvg L

407DE9E8-75C3-4E2B-BA3E-2D41E0862A3A.jpeg

  • I like it 2
  • Thanks! 2
Link to comment
Share on other sites

Ben wat traag de laatste tijd, anders had ik zeker m’n vinger opgestoken. Heb wel erg moeten lachen toen ik deze zag! Wilde je er zo graag vanaf? Ik heb al eerder gelezen dat Oud als geur fervente voor en ook tegenstanders kent. Zelfs mensen die het niet kunnen verdragen omdat ze er hoofdpijn van krijgen. 

Link to comment
Share on other sites

De geur vind ik wel ok, niets bijzonder. Ik loop er wel niet warm van. De eigenschappen van de zeep vind ik gewoon wat minder. Daarom ben ik vrijgevig om deze aan te bieden aan geïnteresseerden. Een leuke actie ??. Jammer genoeg was je wat traag anders ging ik met veel plezier een staaltje sturen ?.

  • I like it 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

@Rudi Ik zal vast niet alle zeep gebruiken van de sample. Het gaat mij meer om de geur die ik wilde proberen.  Er zal genoeg overblijven om naar je door te sturen. Als je 'm wilt hebben (en kan nog wat andere samples naar je sturen), geef dan even jouw gegevens door via PM. ??

Voor mij staat de zeep (performance) ook niet bovenaan mijn lijst met favorieten. Maar........zelf heb ik de Bergamotto, die geur heeft mij doen besluiten om voor 1x een uitzondering te maken voor dit merk en die dus wel aan te schaffen. ?

  • I like it 1
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

Kamp schreef 3 uur geleden:

Gisteren de sample binnen gekregen bedankt nogmaals @Levi morgen proberen.

 

Werd Extro niet gemaakt door TFS??

Dat dacht ik ook inderdaad, gezien het kwaliteits verschil dat ik hier en daar proef (zelf nog geen ervaring) begin ik daar nu aan te twijfelen. Ik heb TFS in ieder geval erg hoog staan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.