Jump to content

Wilkinson Sword


bartje-p
 Share

Recommended Posts

wilkinson-sword-double-edge-blades-5-st.

 

Sommigen van jullie weten dat k pas vrij recent ben overgestapt op een krabber met DE blades. Na mijn eerste EJ DE89, nu sinds maandje over op de Merkur 37c. Ook de zoektocht naar fijne mesjes (persoonlijk natuurlijk) gaat gewoon door. 

 

Je hoort vrij weinig mensen over de Wilkinson Sword. Ik had een doosje besteld toen ik de krabber bestelde. En ze stellen me zeker niet teleur. Heb er nu 4 beurten op zitten, probeer morgen nog een 5e. Maar vooral het comfort en nagenoeg irritatieloze scheren (in deze krabber, op mijn huid), springen er voor mij zeker uit.

 

Conclusie: blij verrast met deze mesjes

  • I like it 4
Link to comment
Share on other sites

Het zijn zeker prettige mesjes. Ik gebruik ze ook met plezier. Mesjes blijft een groot raadsel want ze zijn erg persoonlijk. Wat voor de een goed is is voor de ander juist vreselijk. Je moet echt zoveel mogelijk verschillende mesjes proberen en die voor jou beste uitkiezen. Volgens mij is weinig in het algemeen over te vertellen Ja feathers zijn scherp, maar daar houdt het zo ongeveer mee op.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.