Jump to content

Review forum krijgertje(s) van Onno


bartje-p

Recommended Posts

Een tijdje terug bood @onno wat zaken aan voor slechts de verzendkosten. Als beginnend DE scheerder was ik er als de kippen bij, erg leuk om uit te proberen. Hier wat korte ervaringen tot nu toe.

 

Wat zat er allemaal in de doos:

 

image.jpg

 

Razorock synthetische kwast: die bevalt super! Is vast onderdeel van mijn klein collectie, en rouleert dus gewoon mee. Klopt snel prima schuimpje, voelt robuust en toch zach/comfortabel. Ben er erg blij mee

 

Speick stick: ook deze bevalt enorm goed. Had er in het begin wat moeite mee om hier voldoende schuim uit te krijgen, maar was - zoals door sommigen van jullie aangegeven - kwestie van meer water gebruiken. Heerlijk tijdens, maar zeker ook na het scheren! Aanradertje.

 

Gentlemen's groom room: Scottish heather. Wisselend gevoel over. Je ruikt echt wel de hei, maar de eigenschappen na het scheren bevielen mij wat minder. Kan zijn dat dit ligt aan de zeepsoort (glycerine), maar daarvoor is mijn ervaring met verschillende zepen nog te summier. In mijn rijtje van Tabac, Arko, Speick en Proraso wit vond ik deze de mindere, met name na het scheren. Hij is inmiddels vertrokken naar een ander forumlid, ben benieuwd hoe hij daar bevalt. 

 

Daarnaast zat er ook nog een klein flesje Davidoff Cool water in, die kennen we allemaal wel. Ook die gebruik ik af en toe nog wel eens, heb je in ieder geval de hele dag plezier van (en je omgeving ook) ;-)

 

@onno nogmaals bedankt!

  • I like it 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.