Jump to content

Je weet wanneer je scheerverslaafde bent als!


meemai

Recommended Posts

Nou, beste vrienden mijn telefoon ging knipperen met een groen lampje. Dat wil zeggen een nieuw bericht, ik even kijken en hopen dat het een mail was van een man waar ik een set boeken heb gekocht vorige week betaald nu nog niets. Heb eerder zaken met die man gedaan en toen ging alles net. Jammer dat het deze keer niet is maar goed dat terzijde.

 

De titel van de mail was korting en toen schoten de namen van merken voorbij ik weet niet welke merken erbij stonden maar er stond toevallig Puma bij in het rijtje. Dus ik dacht netjes Puma messen! Ik klikken, zie je dan dat ze de schoen/sportartikelen fabrikant bedoelde... Toen had ik toch wel even een moment van bezinning. Hebben jullie ook wel eens zulke situaties waar je even in vroeger/het scheren terug valt en het moderne vergeet?

Link to comment
Share on other sites

Voor mij is het scheren actueel in het hier en nu. Daarnaast beheerst het mijn leven en kom ik de dag niet door zonder scheerbeurt. Ja en dan de hoofdvraag: " wanneer kan ik weer?" Dan de zoektocht naar hardware en software die een nog grotere kick geeft die alsmaar door blijft gaan.

 

Sorry hoor, maar als je niet al 16 paar Puma schoenen had gekocht voordat je door had dat het niet om straights ging, laat mij toch weten dat je teveel normaal functioneert om een echte addict te zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, ik denk wel vaak als ik een (huis)dier zie van 'hoe zou een scheerkwast met die haren zijn'. Mijn eerste reactie op de eekhoorns in Londen was dan ook niet 'hoe schattig' maar 'hoe zou die staart opschuimen'.

 

Mijn katten blijven ook uit de badkamer als ik aan het scheren ben! :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Harrie moet zn nick veranderen van taliBEARD in taliWEIRD...

:lol:

Sorry, hoe slechter de grap, hoe leuker ik hem zelf vind :D

 

Jullie zijn een stelletje junks en sleuren ons (zei die slechts informatie tot zich nemen.... ahum....) met jullie mee! Ik zeg: foei! Stelletje kwajongens, vlegels, raddraaiers, tuig van de onderste richel, vreten van de straat! Scheer je weg! (oh super, zag je die laatste woordspeling! :D )

okey, het wordt later en de grappen steeds slechter! sorry.....

Link to comment
Share on other sites

Als mijn vrouw me niet op het laatste moment gestopt had dan had ik nu een kwast van hondestaartharen gehad....

Uiteindelijk zou het wel terug gegroeid zijn maar dan had dat arme beest mooi een tijdje voor schut gelopen.

Link to comment
Share on other sites

Ligt denk ik ook erg aan het ras, een poedel zal geen bruikbaar haar opleveren en een dogachtige veel te kort maar een herdershond zal een stuk beter gaan.

Hier in de buurt lopen wat van die poolhonden (husky) maar hoe ga ik vragen of ik een kwast van zo een hond mag maken??? Zie je het voor je: "buurman, mag ik een kwast van je hond maken??" :D

Link to comment
Share on other sites

wij hebben malamutes (poolhonden)

ik wil je wel wat haren opsturen :)

Die twee zijn echt mooi, als er één een stuk staart kan missen houd ik me aanbevolen maar als je haar wilt sturen dat losgekomen is met kammen dan heb ik geen idee hoe ik die haren allemaal op volgorde kan leggen en om dat nou haartje voor haartje te doen, dan ben ik maanden bezig.... Hoe doen die fabrieken zo iets???

Link to comment
Share on other sites

In fabrieken in China gaat dat geautomatiseerd, heb ik gezien op TV. Ik heb me nu ook even zitten afvragen hoe ik die enorme bossen hondehaar, die soms onder de kast liggen, zou kunnen "opbossen". Het haar van de staart is er qua lengte en stevigheid wel geschikt voor denk ik. Maar waarschijnlijk ben je er meer van nodig dan je denkt.

Link to comment
Share on other sites

Je weet wanneer je scheerverslaafde bent als...

 

 

Je vrouw je daar op wijst omdat je de godganse dag aan scheerzeepjes denkt. En als je samen in de stad loopt en je komt langs een sigarenboer, je snel even naar binnen kijkt of ze toevallig ook niet scheerspulletjes verkopen! 8-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.