Jump to content

Nieuwe aankoop


JvdK
 Share

Recommended Posts

Vandaag is mijn tweede veiligheidsscheermes  binnengekomen; een Gillette Tech. Via Marktplaats en volgens opgave komt hij uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Ik heb hem gelijk uit elkaar gehaald en in de 70% alcohol laten poedelen. Daarna een badje met afwasmiddel en voorzichtig bewerkt met een tandenborstel. Alle kennis over dit ontsmetten heb ik overigens van dit forum gehaald (waarvoor mijn dank). Het was erg leuk om eens op een andere manier met een scheermes aan de gang te zijn.

 

Het resultaat mag er m.i. zijn. De Tech ziet er mooi uit en glimt als een spreekwoordelijk lichaamsdeel in de maneschijn. De staat is als nieuw. Ik heb een poging gedaan om de Tech te dateren maar dat is best lastig. Op de plaat staat alléén Gilette en Made in Engeland. Het zou dus een vroege 50’er kunnen zijn. Binnenkort maar eens een scheerbeurt aan wagen?

16128B99-5761-4601-87C3-2A7C8E10128E.jpeg

  • I like it 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.