Jump to content

Aftershave en ander alcohol bevattende vloeistoffen bestellen buitenland


sami
 Share

Recommended Posts

Goedeavond scheer vrienden, 

 

Ik vroeg me af wat jullie ervaringen zijn bij het bestellen van splashes afterahaves en balms uit het buitenland wat betreft vervoer ik zie vaak dat ze dat niet leveren ik bestelde tot nu toe enkel maar zepen en crèmes uit met name de UK ik vroeg me af of je gerust ook aftershaves kan bestellen of brengen ze dan extra hoge kosten in rekening ik bestelde onlangs bij die site waar ze stirling zepen verkopen in de UK erg duur moet ik Zeggen met name shipping kosten maar goed ik durfde geen aftershave erbij te bestellen ook omdat de totaal prijs dan erg hoog word maar ook omdat ik niet zeker weet of ze het überhaupt wel leveren buiten de UK of buiten de USA het valt me wel op dat shipping voor splashes en aftershaves extreem hoog is de kans dat ik het dus uit het buitenland bestel is denk ik niet groot de shipping kosten zijn hoger dan de bestelde producten absurd gewoon 

Link to comment
Share on other sites

Over het algemeen zijn splashes in glazen flesjes best zwaar. Dat gewicht heeft hogere verzendkosten tot gevolg.

Ik heb wel vaker aftershave uit het buitenland gehaald. Dat ging prima. Er zijn inderdaad enkele webshops uit de UK die niet naar Nederland verzenden, ook vanuit de US willen ze dat soms niet.

 

De site vermeld meestal wel of ze wel of niet naar Nederland verzenden.

Link to comment
Share on other sites

Ik deed test bestelling bij shave time (UK) voor 1 aftershave van stirling ze rekende €25 voor shipping (en dat is nog de goedkoopste shipping optie voor splashes en aftershaves) dan kom je ongeveer op zowat €50 totaal prijs voor 1 aftershave voor 2 aftershaves dan zit je zowat aan de €70 a €80 wel jammer dat het zo extreem duur is want ze verschepen het relatief gezien niet ver van Nederland vanuit de UK  en normaliter is stirling een economisch merk in de USA relatief goedkoop daar kwa prijs kwaliteit  en inhoud verhouding 

Link to comment
Share on other sites

Ja, ondertussen is hun voorraad behoorlijk gedaald. Maar ik verwacht wel dat ze binnenkort alles weer bijgevuld krijgen. Gewoon even wachten en af en toe eens een kijkje nemen. Het is zo dat ze deze aftershaves sinds kort aanbieden dus is alles redelijk snel uitverkocht geweest. ?

Link to comment
Share on other sites

De verzendkosten met track & trace code bij Slickboys UK bedragen £9. Een andere optie is A&E UK en daar betaal je £12,50 verzendkosten, maar zij stoppen er normaal gezien mee van zodra de stock verkocht is. Nog een andere optie is Tierra Santa Shaving in Israël, geen idee wat de verzendkosten daar bedragen. Maar de meeste Amerikaanse aftershaves zijn momenteel uitverkocht bij Slickboys UK, A&E UK en Tierra Santa Shaving. Peter van A&E zoekt trouwens verder naar een nieuwe verdeler in Europa.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

@sami hou de Slickboys UK website maar in de gaten. Binnenkort een nieuwe voorraad Barrister and Mann producten (inclusief aftershaves). Bovendien krijg je 10% korting als nieuwe klant met de code "NEWBOY" (zonder aanhalingstekens) of 15% korting gedurende de hele maand Januari met de code "HAPPYNEWYEAR" (zonder aanhalingstekens).

 

spacer.png

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.