Jump to content

Gasten


Ko Eversdijk
 Share

Recommended Posts

Het valt mij op, dat je als je klikt op: WIE IS ER ONLINE (BEKIJK VOLLEDIGE LIJST), dat je dan tegenwoordig veel "Gasten" tegenkomt. Misschien is er een mogelijkheid om iemand die als gast het forum bezoekt, uit te nodigen om lid van het forum te worden? Als misschien uitgelegd wordt wat de voordelen zijn, dan levert dat misschien weer nieuwe leden op.

Het kan misschien ook zijn dat er leden zijn die het forum verlaten hebben, die nu als gast meekijken. Is ook prima zou ik zeggen, maar misschien is het een idee om weer mee te gaan doen met de discussies!

Link to comment
Share on other sites

Ok naar mijn idee zijn er de laatste tijd wat meer gasten, Maar dat zal verbeelding zijn. Ik dacht dat het misschien mogelijk zou zijn dat iemand die het forum bezoekt zonder in te loggen, dan een boodschap te zien zou krijgen. Maar ik ben verder niet echt goed thuis op i,c.t. gebied. Was ook maar een suggestie!

  • I like it 1
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

 

En stel dat het wel mogelijk zou zijn, wat zou jij dan bijv. als boodschap willen laten zien?

Even een kort bericht wat de voordelen kunnen zijn van lid worden van het forum. Zoals dat je met vragen op scheergebied terecht kan, dat je korting in bepaalde scheerwinkels kunt krijgen, dat er een rubriek vraag en aanbod is om scheerspullen te kopen of te verkopen. Kortom war reclame dus. Maar misschien zit er niet zoveel voordeel in.

Hoe de werking van zoekmachines precies is weet ik niet zo goed.     De opmerking van Marzman begrijp ik dan ook niet helemaal. (Als het indexers van Google zijn dan verdwijnen we uit de Google resultaten als we die een boodschap geven). Vind ik verder niet erg. Hoef ik ook geen uitleg over.  Ik denk gewoon wat mee, ben verder een leek op computergebied, wel niet helemaal digibeet, anders was ik hier ook niet op het forum terecht gekomen

  • I like it 2
  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

JeroenP schreef op 16-8-2019 om 13:18:

Wel vreemd eigenlijk; als ik Google op 'klassiek scheren' of 'nat scheren' , staat dit forum niet tussen de zoekresultaten. Althans niet op pagina 1 of 2.

Ik heb de SEO Meta Tags wat aangevuld. Over een tijdje moet dit wel het geval zijn.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.