Jump to content

Voorstellen


JeroenP
 Share

Recommended Posts

Dag allemaal,

 

Hierbij een korte introductie als nieuw forumlid.

 

Nat scheren doe ik al sinds ongeveer mijn 17e, met Mach3 en soortgelijke casettemesjes. Op zich prima, maar ik merkte dat ik toch regelmatig irritatie en dan ingegroeide haren kreeg. Dus over gestapt op electrisch scheren en bij 'bijzondere gelegenheden' het scheermes er overheen.

 

Fast forward 21 jaar:

Bij toeval in een doos op zolder een oude (en helaas niet meer te redden) krabber gevonden van waarschijnlijk (over)grootouders. Bij het Googelen gestuit op zoveel informatie over het klassiek scheren, dat ik toch maar eens een Futur clone via China heb gekocht (Qshave) in maart vorig jaar. Wat een verschil met de casettes in positieve zin! Toen ook wat goedkope scheerzepen Wilkinson Blue Bowl en Vergulde Hand)  en toebehoren zoals kwasten, scheerkop etc. (ja ook weer via China) besteld. 

 

Na wisselende successen (en bloederige nederlagen) alles weer even laten liggen maar het bleef 'kriebelen'. Circa een maand geleden de boel toch weer opgepakt en nu d.m.v. voorbereiding via YouTube en fora zoals deze, met veel plezier aan het scheren met de krabbertjes.

Eergisteren voor het eerst ook wat meer geld uitgegeven aan andere DE mesjes (besteld via aanbieder @TheAlphaMen), preshave en handgemaakte Italiaanse zeep. Ik zal e.e.a. qua ervaringen met jullie delen maar ik lees ook met veel plezier jullie ervaringen en tips! 

 

Ik heb nog veel te leren en te ontdekken en ik zit nu in de fase dat ik er ook wat tijd(en geld) voor vrij wil maken.

Met name dat eerste, tijd, is wel een issue, maar vrouw en dochterlief (3 jaar) weten inmiddels dat op zondagochtend, de badkamer voor papa is! ?

 

Groet,

Jeroen

 

  • I like it 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.