Jump to content

Een nieuwe krabber.


Levi
 Share

Recommended Posts

Nu ik de RazoRock Game Changer .84 in bezit heb (en heel tevreden over ben) vroeg ik me af welke krabbers nog in dit segment bevinden. Wat zouden jullie aanbevelen als “efficiënte krabber”? 

Link to comment
Share on other sites

Hoewel ik geen groot kenner ben, vraag ik me af of in dezelfde prijsklasse een krabber bestaat die aan de Gamechanger kan tippen. 

Als je op zoek bent naar efficiëntie/effectiviteit komen de Muhle Rocca en de Blackland Dart bij mij in gedachten. 

Met beiden nooit geschoren, maar schijnen vrij effectief te zijn naar wat ik er van hoor/lees. De Blackland Dart ziet er (naar mijn bescheiden mening) dan ook nog erg goed uit ook.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ik was al geneigd om een Blackland aan te schaffen maar dat zou puur op mijn gevoel geweest zijn. Daarom ik hier even dit onderwerp post om andere meningen te horen. Om een goede keus te maken en geen miskoop te doen. Benieuwd wat anderen nog kunnen toevoegen.

Link to comment
Share on other sites

De Merkur37 is mij al opgevallen dat deze in veel mensen hun lijstje terug komt. Maar ik heb totaal geen ervaring met een scheve scheerkop. Wel een stuk goedkoper dan een Blackland weliswaar.

Link to comment
Share on other sites

Is nog steeds een van mijn meest gebruikte krabbers, gaat trouwens binnenkort mee op vakantie.
Voor je kijkt naar iets een blackland (de Blackbird is trouwens ook een favoriet) is zo'n Merkur zeker te overwegen. Is comfortabel en efficiënt. Vereist trouwens geen bijzondere techniek als je met een gewone krabber over weg kan

  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.