Jump to content

Drops


Levi
 Share

Recommended Posts

Geen ervaring mee maar aangezien ik genoeg mentholkristallen heb tot ver voorbij m'n eigen houdbaarheidsdatum gebruik ik m'n eigen middeltje:

Fijngemalen menthol oplossen in een klein beetje glycerine en dat gebruiken om zeep mee te koelen. Menthol lost slecht op in water, die weg werkt dus niet heel geweldig. Menthol kun je ook prima zelf toevoegen aan aftershave, in alcohol lost het goed op.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Wel grappig juist die twee producten naast elkaar, dacht even dat de muggen afweer een andere verpakking van de menthol oplossing was :-D 

Maar goed, citronella en aanverwanten, ja dat zijn bekende muggenafweer geuren.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

@Marcel, ik neem aan dat die mentholkristallen toch wat goedkoper zijn dan die “drops”. Ik zal wel eens overwegen om van die kristallen te bestellen en eens te experimenteren ?. @WilcoRoos, die muggen afweermiddel is best wel hilarisch  ?. Ik zou deze toch niet in mijn zeep aanbrengen ?.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ik weet niet meer precies wat ik voor mijn kristallen betaald heb maar meer dan een tientje was het niet, voor een gram of 75 gok ik. Dat is misschien niet voor iedereen hier toereikend maar het is knap veel ?

Link to comment
Share on other sites

Percentage? Dat weet ik niet meer, dat heb ik door te proberen gedaan. Een kristal of twee, drie om mee te beginnen en dan genoeg glycerine toevoegen zodat de fijngemalen kristallen oplossen. En indien je meer nodig hebt beide ingrediënten I verhouding blijven toevoegen 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.