Jump to content

New kid on the block


GertClaus
 Share

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik ben Gert. Ben een jaar of 10 geleden overgeschakeld van spuitbusrommel naar deftige scheerzepen (Tabac en TOBS) en een Shavette. Dan een eerst Dovootje gekocht en dat bleek een eindeloze doos van Pandora te zijn. ? Ondertussen zitten er al een paar Dubl Ducks, Puma's' een Genco en nog wat in die doos. 

 

Sinds vorig jaar één Merkur krabbertje gekocht. En plots zaten er vintage Gillettes, een Hoffritz slant en een Schick Injector in de doos... Enfin de meeste herkennen het verhaaltje. Het start met één mes en een zeepje en dan... zit de ganse kast vol ?

 

Ik ben lid van het forum geworden met een bepaald doel. Ik ben namelijk op zoek naar mensen die bedreven zijn in het restaureren en rescalen van open messen. Er zitten nog een paar exemplaren in de doos die ik al van de ondergang wist te redden maar een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Met slijpen heb ik geen (goeie) ervaring noch de tools en werkruimte. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik mijn steentje zal proberen bijdragen in andere discussies. ?

  • I like it 4
Link to comment
Share on other sites

@mhharsta ik heb al zeker een C-Mon HF liggen met oppervlakkige pitting die moet geslepen worden een Puma 90 met cell rot ? Dit weekend oppervlakkig roest gevonden op het Pumablad terwijl ik mijn messen vrij maniakaal opdroog voor ze in de doos terugsteek.

 

Maar aangezien ik momenteel geen eigen werkruimte noch de tools heb, zoek ik dus eerder iemand die bedreven is in het restaureren... 

Link to comment
Share on other sites

Ik heb in mijn messenlade (laatje...) ook van die zakjes met die korreltjes die vocht opnemen liggen. Je kent ze wel, waarop staat dat je ze niet moet opeten.

Daarentegen gaan ze bij mij niet terug het doosje in maar liggen ze rustig te wachten op een anti-slip matje tot ze weer aan de beurt zijn.

Link to comment
Share on other sites

GertClaus schreef 1 minuut geleden:

silicagelzakjes

Juist. Dat woord zocht ik. Maar in de doosjes....dat mag je inderdaad maniakaal noemen dan:D

Maar je bewaart ze  wel buiten de badkamer dan toch?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.