Jump to content

Groeten uit de bollenstreek


ramon8
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

Ik realiseerde nadat ik steeds vaker “even voorstellen” berichten voorbij zag komen, dat ik al geruime tijd in gebreke ben gebleven. Al 4 maanden elke avond ff koekeloeren, zonder voor te stellen. Dat is niet netjes. Dus bij deze probeer ik het recht te zetten.

 

Mijn naam is Ramon, 51 jaar oud. Woonachtig in de bollenstreek, aanstaande zaterdag weer het jaarlijkse corso festijn. Ik werk in de IT.

 

Eind vorig jaar was ik wel klaar met dure fusion mesjes. Ook diverse Braun apparaten versleten met dure cleaning tankjes en nog meer ongein. Toen eindelijk de sprong gemaakt van de dark side naar deze zijde, met grote twijfel.

 

Eerste apparaat was een Merkur Futur. Want het risico op permanent gezichtsletsel wilde ik graag elimineren. Standje 0, leek me wel ok. Kwam er meteen achter dat het eigenlijk allemaal best mee viel. Echter wat een lomp ding die Futur. Keer op keer problemen met de snorharen direct onder de neus. De kop is domweg te groot. Niet getreurd daar had Merkur ook een speciaal klein snijdertje voor. Dat dingetje gebruik ik weleens, maar het voelt meer als epileren dan scheren. Inmiddels had ik ook een heel assortiment mesjes laten aanrukken. De scherpe varianten bevallen goed. Rapira, Polsilver, Feather heb ik reeds geprobeerd.

Toen heb ik een Merkur 37c, een scheve aangeschaft. Wat een heerlijke krabber. Alleen mocht ie wel wat langer zijn.

Mede door dit forum was de interesse in mooi scheergerei aangewakkerd en had ik mooie recensies over Charcoal Goods gelezen. Toen er een complete Stainless Steel te bestellen was heb ik die kans niet laten lopen. Prachtig mooi apparaat. Nu lekker knoeien met zeepjes. En het forum volgen.

 

Hoop dat dit niet te lang was, ik moest 4 maanden goedmaken...

 

afe52473ce28db4a1a210b8a036b1b57.jpg

  • I like it 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.