Jump to content

Hallo allemaal


Tony

Recommended Posts

Mijn naam is Tony en ik lees al enkele weken mee. Sinds ik gepensioneerd ben heb ik meer tijd voor het scheren en ik heb er echt plezier in.

Ik heb een Gillette Slim , een Merkur futur en een aantal straights die ik zelf slijp. Sinds kort ook een SE (star) echter nog zonder een mesje. Ik geniet vooral van de discusies mbt zeep en borstels waar ik nog betrekkelijk weinig van af blijk te weten.

 

Hoop hier nog het nodige te kunnen leren en uitwisselen.

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Welkom Tony,

 

Ben zelf ook sinds vier jaar gepensioneerd en dan eigenlijk echt gaan verdiepen in alle aspecten van scheren, alhoewel ik er altijd al interesse in had. Er zijn hier mensen genoeg die kennis hebben van zeep en borstels en je meehelpen je geld te spenderen :-)

Link to comment
Share on other sites

welkom tony,

leuk te lezen dat je na je pensioen bent gaan klassiek scheren. Ik heb mijn vader ook pas na zijn pensioen zover gekregen dat hij het klassiek scheren weer eens ging proberen. De beste man heeft in korte tijd een flinke inhaalslag gemaakt qua verzameling zepen en messen.

Veel plezier met scheren en het forum.

mvg stephan

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.