Jump to content

hallo allemaal


steefmobiel

Recommended Posts

hallo,

ik ben stephan. Ik ben al enige jaren een klassiek scheerder en bezoek deze site het laatste half jaar regelmatig.

Vandaag heb ik besloten maar eens te registreren, daar er steeds meer onderwerpen zijn waar ik op wil reageren en mijn kennis op het gebied van klassiek scheren van waarde kan zijn voor de vele beginnnende klassiek scheerders.

Ik geniet veel van de waardevolle bijdrage van de ervaren leden en de vragen van beginners. Hopelijk kan ik een waardevolle bijdrage geven aan de mooie forum op het gebied van open scheermes en de- mes scheren. In ieder geval zal ik de discussies blijven volgen, met name waar het scheerzeep en aftershave betreft. Dat is namelijk wat in mij een hernieuwde interesse heeft aangewakkerd in klassiek scheren.

Al die zeep en aftershave die tegenwoordig verkrijgbaar is online heeft voor mij een hele nieuwe wereld geopend, met als resultaat dat de vrouw de reader wegstopt als ze iets met scheren op het scherm voorbij ziet komen. :roll:

 

mvg stephan

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.