Jump to content

Gevuld scheerkastje als cadeau


Marloes
 Share

Recommended Posts

Zoals sommige van jullie weten vanuit het welkomst draadje ben ik bezig om mijn man een gevuld scheerkastje als cadeautje te geven.

 

Tot nu toe scheert hij heel zielig met een fusion mesje, een oud brylcreem potje als scheerkom en een oude goedkope kwast. Soms wat vergulde hand en soms heeft hij "mazzel" met een restje scheerschuim uit bus.

 

Via ali express dacht ik een nieuwe kwast te halen en zag daar open scheermessen, leuk idee!

Tja ik ken ze alleen uit oude films en daar hield het ook op.  Dan eerst maar eens gaan kijken wat dit inhoud. Inmiddels na een hele hoop gegoogle ben ik hier beland en heb via het welkomst draadje al veel goede en leuke adviezen gehad. Thanks!

 

Het advies hier omtrent het open scheermes is "voorlopig zeker niet doen"." Oké oke maar die Böker Carbon Elite 3.0 gaat mijn man echt wel mooi vinden hoor mannen". "Nee niet doen" krijg ik weer terug. Tja dan maar eerst voor een krabber gaan zodat hij het kan gaan waarderen. Uiteindelijk heb ik besloten voor een goed gangbare te gaan. 

 

De scheerzeep en dergelijke wilde ik persoonlijk halen en ben daarom vandaag even naar Dordrecht gereden om bij Scheer & Schuim langs te gaan.

 

Ik werd heel aardig ontvangen en legde uit wat mijn idee is. De winkelier was het compleet eens met het open mes advies, voorlopig zeker niet doen. 

 

Nou dan maar heel braaf een krabbertje uitzoeken. Uitgekomen op de Merkur 39 C slanted want volgens het advies scheert dit fijn.  Hij was overigens wel onder de indruk dat toen hij hem pakte ik wist welke hij in zijn hand had, thanks aan jullie!

 

Ik wil via ali nog een kopie Muhle R89 rose gold voor mezelf bestellen :5a24cf212aa38_EmojiSmiley-07: (  jaja het wordt blijkbaar mijn hobby ) en die mag hij uiteraard een keertje testen om te kijken of slanted wel of niet zijn voorkeur krijgt.

 

Ik weet dat als hij een folder met allerlei DE's te zien krijgt hij zeker de Merkur Futur mat zou kiezen en wil daarom er ook een kopie van halen (hoe rot het ook klinkt) maar het moet wel grappig blijven.

 

Toen begon ik tegen de aardige winkelier over het Böker carbon mes want die stroppen liggen daar te roepen "ik hoor er ook bij". 

Uiteindelijk blijkt dat hij dat mes dus gewoon in de vitrine heeft staan. 

 

Jongens sorry hoor maar es muss so sein en mocht de Böker Carbon Elite 3.0 heel gelukkig met mij mee naar huis:5a24cf2757e36_EmojiSmiley-14:

Ik weet het is geen juweeltje ofzo maar ik was als een kind zo blij. (Ik heb al plannen om ooit mijn benen ermee te doen )

 

Verder mocht er mee naar huis:

 

Scheerkwast Mühle vivo ( toch gezwicht ipv een ali exemplaar)

D.R. Harris Arlington scheerzeep in  mooi houten doosje maar het ging mij echt om de geur (stiekem, pour moi :5a2999fb5be7e_EmojiObjects-17:)

Taylor of Old Bond Street Sandalwood Pre-Shave olie

st. James of London Black peper and Lime Scheercreme

Saponifico Varesino 70th Anniversery scheerzeep

Saponifico Varesino Opuntia Aftershave balsem

een strop en aluinblokje.

 

De scuttle is onderweg uit de UK en een oude verweerde scheerspiegel onderweg vanaf marktplaats. Er is ook een oude duits roterende strop van marktplaats onderweg die ik er tof uit vond zien en een mooi plaatsje in het kastje krijgt. 

 

Ik weet het gevaar van een open scheermes (er komt ook nog een oefen mes om te leren stroppen en zal de Böker waarschijnlijk nog laten slijpen) zal mijn man ook zeker waarschuwen dus wees gerust!

 

Ik geloof dat ik er bijna ben. Nu nog m'n smoel houden want geheimen voor hem hebben is niks voor mij :5a24cf1f84c73_EmojiSmiley-05:

  • I like it 5
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

@MarloesNou omdat jij het vanmiddag over dit forum had dacht ik zojuist ik ga daar ook weer eens kijken, en waar valt als eerste mijn oog op "een gevuld scheerkastje" ik dacht waar heb ik dat vandaag eerdere gehoord!!!! Maar je hebt echt echt heel erg mooie spullen gekocht. Ik vond het ook zeer aangenaam je in de winkel te hebben. En dat je gelijk wist wat ik van de plank af haalde daar was ik stom verbaasd over. 

 

Groet Richard Dries 

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

@Scheer & Schuim Hoi Richard, leuk een naam bij je gezicht!

Dat was dan ook het mes wat ik op het oog had haha voor de rest lijken ze allemaal op elkaar hoor:5a24cf2069635_EmojiSmiley-06:

Ik wil echt wachten tot ik het grootste gedeelte bij elkaar heb om het te geven maar kan niet wachten om er zelf mee te beginnen.

Nogmaals bedankt voor het gezellige winkelen! 

@Snuff Zo zie je maar weer dat jullie niet voor niets zoveel kletsen hier :5a24cf1e3b541_EmojiSmiley-03:

Link to comment
Share on other sites

De kruidenpotjes even wegdenken uiteraard:5a24cf2069635_EmojiSmiley-06:

Mijn man was er stil van en dat is hij niet snel :5a24cf1d834ab_EmojiSmiley-02: "Waarom krijg ik dit?" Euh nou ik ging voor een scheerkwast kijken op ali....

 

De Böker vindt hij geweldig :5a2999ee95c7b_EmojiObjects-02:

 

De scheerkom is eigenlijk voor mij, zijn scuttle en nog wat accesoires zijn onderweg.

Edited by Marloes
  • I like it 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.