Jump to content

Een tragische gebeurtenis in scheerland.


meemai

Recommended Posts

post_nl.jpg

 

Gezien mijn vorige paint wilde ik er nog een maken puur om te relaxen.

 

Maar goed ik had dus een mooi mes gevonden en deze besteld, vervolgens zou hij met de post komen. En na dagen wachten dat hij uiteindelijk in Nederland was kreeg ik een track and trace. Deze werkte echter nooit... Daarna een dag later stond ik te koken, en opeens zie ik door ons raam een post nl bus komen, dus ik ging al naar de deur. Maar helaas hij reed gewoon door en moest dus niet bij mij zijn.....

 

Uiteindelijk weet ik niet waar mijn pakket uithangt volgens de klantenservice klopt mijn code uit Zwitserland niet want dit is voor een pakket die van Zwitserland komt. Maar het pakket waar ik de Zwitserse track and trace van had gekregen moet volgens post.nl naar Utrecht. Terwijl wel mijn naam en adress op het pakket staan? Fout van de douane misschien?

 

Maja een tragische gebeurtenis. Want ik weet niet waar ik aan toe ben. :'(

Link to comment
Share on other sites

Zorgelijk, maar bekend. T/T codes uit het buitenland werken zelden goed. Vaak een kwestie van goede hoop en vertrouwen. Altijd klôte dat soort dingen. Hoop dat je mes snel arriveert iig.

 

Ja het enige waar ik me zorgen over maak is het volgende. Mijn Zwitserse barcode heb ik gekregen van de gene die hem aan mij verkocht. Deze is afgegeven in een stad waar hij woont. En het lijkt mij sterk dat twee Zwitsers in hetzelfde kleine dorpje om de zelfde tijd of zelfde dag een pakket naar Nederland sturen.. Lijkt me stug...

 

Maar goed wat wel kan is dat inderdaad de post.nl het verkeerde pakket hebben gematched aan de mijne. Maari k heb de Zwitserse post gemaild.

 

Fr 18.10.2013 16:32 Zustellversuch: Empfänger abwesend 114622

Fr 18.10.2013 17:35 Zustellversuch: Empfänger abwesend 114622

Fr 18.10.2013 17:35 Zustellversuch: Empfänger abwesend 158065

 

Dit was het laatste, en op Zaterdag is er niets veranderd dus ach ik zie wel. Hopelijk kan ik er aan geloven.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.