Jump to content

Alweer een nieuw lid


Ernst
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik ben Ernst, zojuist lid geworden van dit forum. Woon in de Bommelerwaard, net boven Den Bosch.

 

Ik heb me jarenlang geschoren met Gilette Sensor en Vergulde hand/Tabac scheerstaaf, afgewisseld met Palmolive scheercreme ut de supermarkt. Dat ging best, vooral als je haast hebt in de ochtend.

Maar toen ik eerder dit  jaar even een upgrade (? ) had gemaakt naar de Gilette Mach3, bleek die in vergelijking met de Sensor niet beter maar slechter te scheren,  want onhandig in het gebruik juist door het extra mesje ten opzichte van de Sensor. Toen viel bij mij het kwartje... Goed scheren doe je met minder, in  plaats van meer mesjes in de scheerkop. Less is more.

 

Het logische gevolg was dus dat ik bij een hier op het forum bekende webshop een ouderwetse krabber van Edwin Jagger heb besteld, samen met een samplepack St James of London scheercreme. 

Ik moet zeggen, in het begin is het inderdaad even wennen aan de andere techniek en ik ben de eerste weken niet zonder nu en dan een sneetje doorgekomen, maar nu ik de truc te pakken heb is dat scheren met een krabbertje echt veel prettiger.  Geen 'razor rash' meer, superglad en gewoon leuker.

 

Dus de grote zoektocht naar de perfecte spullen kan beginnen. Ik zie hier op het forum dat er wel een groot risico is dat dit behoorlijk uit de hand kan lopen, dus ik ben benieuwd.

 

Met vriendelijke groet,

Ernst 

  • I like it 6
Link to comment
Share on other sites

Welkom. Volgens mij praten ze hier pas over een verslaving als je met iets, zeep, krabbers, etc, in de 3 cijfers komt. Je hebt nog wel even te gaan ?.

 

Zelf vermoed ik dat het wel mee valt bij de meeste mensen, die hoor je alleen niet zo vaak. Zelf net een jaar bezig en gaat nog steeds goed ?.

 

Ps waar blijft die ijzeren ruggegraat trofee!

 

 

 

 

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.