Jump to content

Rockwell R1


RolfMetHaar

Recommended Posts

Nee maar als je op de pagina bent zie je pop-ups wanneer andere mensen er een hebben gekocht. De laatste keer dat ik dat zag was op de website was van Godfrey. Zij verkopen namaak horloges gebaseerd op het ontwerp van Daniel Wellington. Dat een website er professioneel uitziet wil niet zeggen dat deze ook betrouwbaar is!

Ik ben heel benieuwd naar de mening van andere forumleden.

 

Edit: Na een korte zoekopdracht zie ik dat deze krabber ook in vertrouwde webshops wordt verkocht dus mijn wantrouwen is waarschijnlijk ongegrond. Desalniettemin blijf ik de pop-ups vreemd vinden.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

@RolfMetHaar Ik heb nog wat reviews gelezen en van wat ik eruit kan opmaken is het een prima krabber voor die prijs (ik zie wat youtube reviews van mensen die ik wel vertrouw). Zoals ik al zei de pop-ups waren wel een rode vlag voor mij. Misschien is dat nog een erfenis van hun kickstarter tijdperk waarbij je een grote hype rondom je product wil creëren. 

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

RolfMetHaar schreef 1 uur geleden:

 

Ik heb deze versie, is gewoon een imitatie Gillette tto. Scheert goed, best een milde krabber ik gebruik deze wel eens op het werk vakantie etc. Je hebt deze krabber ook van andere merken Baili etc volgens mij komt ie uit China.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.