Jump to content

Pils krabber


Snuff
 Share

Recommended Posts

De zwaargewicht onder de krabbers, heb deze vele vele jaren geleden ooit geprobeerd maar weet totaal niet meer hoe ie schoor. Indien er mensen zijn die er ervaring mee hebben en hier deze willen neerpennen graag.

 

Kwam bij me op toen ik de Krect Spiral Curve bekeek in de recente activiteiten hier, een beetje de schone en het beest?

 

0668C.jpg.d422a51b0eca76c1f88108d6adc09c62.jpg

 

lQbW5v0.jpg.113b3357509b75ad33babada6d8dfd99.jpg

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Hanskoning schreef 58 minuten geleden:

Met recht het beest maar het scheren ermee heeft dus geen indruk achter gelaten Snuffie dat is meestal een minder teken.

 

Je weet toch dat ik al blij ben als ik weet wat de dag voordien gebeurde dus ...... 

@efsk inderdaad wel een mooi design maar een beetje haat liefde in de scheergemeenschap lijkt het wel, de ene loopt ermee weg en de andere vind het niks.

Schijnt een krabber te zijn die je regelmatig moet gebruiken om de beste resultaten te bereiken. Nu is het zo dat we in de hobby vaak zoveel wisselen van scheergerief dat het bijna onvermijdelijk is dat we niet het maximale uit iedere krabber halen in verhouding met mensen die vaak met dezelfde scheren.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
efsk schreef 28 minuten geleden:

Hm. Weet niet of ik dat een optische verbetering vind.

Weet ik niet zo, misschien functioneel ? In ieder geval is het een krabber die reeds meerdere keren heb bekeken doch nooit heb gekocht. Zwaar is ie wel maar goed scheren zou ie ook doen (ik heb heb wel nooit gehad : dus wie niet waagt blijft maagd. )  Ik herinner me hier nog de eerste zwarte vogel die zijn ronde mocht doen (blackland blackbird) en die moest initieel ook niemand hebben

Link to comment
Share on other sites

Ik het wel mooi het leer op zich. Geen last met nat worden en zo? Ik gebruik zelf nog wel eens sterling mini cord. 1.5mm. Zit ietsje rek in dus trekt goed vast en is haast onverwoestbaar, maar voelt fijn aan en geeft goed grip, mocht je een alternatief zoeken. 

Link to comment
Share on other sites

Hé ken ik niet, zal eens kijken, bedankt. Ben niet zo bang van het natworden, lederen touwtjes kosten twee keer niks en zo’n west country knoopwerkje is in twee minuten gedaan dus regelmatig verversen of ander kleurtje erop, volgende week roze kleur :-) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.