Jump to content

Blackland Vector (SE)


Robert79

Recommended Posts

Blackland Vector SE

Kai Captain Titan Mild

L’Occitane Plisson Kwast

Klar Kabinett

DVH Balsem

 

 Na bijna een week de Vector in huis te hebben, heb ik eindelijk na 10 dagen ook mijn SE mesjes binnen en kon ik dus voor het eerst de Vector gaan proberen.

 

Om met de deur binnen te vallen. Het is de eerste keer, dus mn ervaring was anders als met een DE krabber. Dit alles heeft te maken met het wat zware handvat en de smalle en lichte scheerkop. De grip in de hand en de kop tegen de huid is dus wel anders en ook omdat het tussen mild en medium mild zit in de agressie range.

 

Het scheren zelf ging aardig goed en kreeg met het Captain Titan Mild mesje een goed resultaat. Toch had ik op bepaalde plekken ook wat moeten zoeken met de ‘juiste’ hoek, maar heb je dat te pakken, dan is het dan ook wel klaar.

 

Omdat dit een eerste keer was ben ik dus dan ook best te spreken, want de huid was zeker niet geirriteerd ofzo, maar juist mooi. Dit zal dan ook wel met het Kai Captain Titan Mild mesje te maken hebben en de hier zo geliefde Klar Kabinett scheerzeep.

De komende tijd zal ik de Vector ook moeten testen met alle andere mesjes, dus ik kan er dan weer heel anders tegenaan kijken als nu.

 

Maar voor nu was het een fijne scheerbeurt.

 

  • I like it 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.