Jump to content

Kijkt ook iedereen zo uit naar de feestdagen.


michigalex

Recommended Posts

Ik heb Pelikan blauw/zwarte inkt op mijn lijstje staan, en Akkerman ijzer-galnoten inkt (ja, echt ouderwets :D), en een mooie leren schrijfmap :) En een lekkere aftershave, bijvoorbeeld eens een watertje van Aqua Velva (Williams).

 

Maar het zal wel weer een paar sokken worden :P

Link to comment
Share on other sites

Maakt voor mij niets uit, als ik wat wil hebben (en ik heb geld) dan koop ik het zelf. Het zou wel eens kunnen zijn dat voor de kerst het cadeau is de uitbouw van de lpg-installatie uit de oldtimer. De inbouw had ik vorig jaar voor mijn verjaardag gehad.

 

Ach sokken en dassen zijn ook leuk.

Link to comment
Share on other sites

Ik kijk erg uit naar de kerstdagen.

Qua cadeaus... Ik ben met alles tevreden. Al een paar jaar een moeilijke kerst gehad door zieke familieleden, dus hoop dat we dit keer een echte gezellige kerst samen kunnen hebben, en mocht er dan een Ali open mes onder de boom liggen zal ik geen nee zeggen ;)

Link to comment
Share on other sites

Oh ja, de feestdagen. Met dit weer en nu de openhaard weer aan staat krijg ik er echt zin in. Maar mijn vriendin is uitgereken eind dit jaar dus voor mij weinig (of juist veel) actie rond de feestdagen.

Link to comment
Share on other sites

Over het algemeen koop ik dingen die ik op het moment dat ik het nodig denk te hebben :) Dus niet speciaal wensen met de feestdagen. Sint Nieklaas slaan we sowieso over. Met kerst lekker eten met de kinderen en wat kleinigheidjes uitwisselen. Hoewel, dit jaar wacht er ons ook een groter kado, want rond die tijd is onze dochter uitgerekend :D Dat wordt ons eerste kleinkind. En ik weet al dat het een man gaat worden, dus voor mij de taak om hem te leren scheren met een DE of een open mes :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Tja, ik heb ook wel een verlanglijst...

Floid amber, TOBS st james en sandalwood (van beide creme en asb), EShave orange&sandalwood asb, een aantal BdF en TFS zepen enz enz enz.......

 

Maar ik kijk vooral uit naar de kerst omdat ik de sfeer en gezelligheid met mn gezinnetje en (kleine) familie te gek vind! Zoetsappig? Ja, denk het wel, maar dat doet me niks ;)

Ik vind die kerstboom trouwens wel een afgrijselijk lelijk ding, net als de rest van de kerstversiering trouwens, maar goed dat hoort er helaas bij....

 

Sinterklaas kijk ik ook al naar uit. Ik ben bijna net zo verslaafd aan kruidnoten en taaitaai als Marcel aan krabbers ;)

En het gezichtje van ons kleine meisje als ze een kadootje open maakt; onbetaalbaar!!

 

Was het maar elke maand december met het weer van augustus :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.