Jump to content

welke scheerkwast voor zwager als cadeau


Kamp

Recommended Posts

Heren, en dames

 

Wil mijn zwager voor de kerst als cadeau een borstel + zeep en een scheerkom geven (scheerkom en zeep kom ik wel uit maar)

welke kwast zal ik geven, het liefst 1 die ik bij BDF of het scheerhuys  kan kopen?

 

Iemand een idee?

Link to comment
Share on other sites

Dan zit je met een Omega nog steeds goed, wellicht met een wat luxer houten handvat dan van de kwast die Ron voorstelt. Niks mis met de haren echter!

Semogue voert BDF ook nog steeds toch? Dat is ook zeker een goede optie voor dat geld 

  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

Ruim binnen budget, een luxer (maar wel klein) greepje dan normaal is deze mix-Omega en die doet alles met speels gemak. Makkelijker als eerste kwast dan 100% varken (doet het al goed voor het zwijntje is ingebroken) maar helaas niet op voorraad bij BdF. Maar je hebt de tijd nog dus wie weet redt-ie dat wel...

 

Omega 11047

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij zit je met een wat luxere varkenskwast absoluut goed. Beter die dan een wat mindere daskwast voor dat geld. Zowel Semogue als Omega maken mooie kwasten. Zelf zou ik dan kiezen voor een Omega kwast omdat mijn ervaring is dat Omega varkenskwasten makkelijker inwerken dan de Semoque varkenskwasten. Daar zullen anderen wellicht een andere ervaring hebben :-) .

Link to comment
Share on other sites

Op aanraden van Harrie  @talibeard heb ik even navraag bij Eric gedaan en ze hadden nog 1 Omega 11047 dus deze net met wat zeep BDF Mistero besteld hij en mijn andere zwager en vader krijgen nog een persoonlijke scheerkom van M keramiek voor kerst :)

 

hoef ik daar de komende weken niet meer over na te denken, voor mijn schoonzus mag mijn vrouw bedenken ;) wat voor cadeau het wordt.

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Denk het ook wel Harrie. Hij gebruikt op dit moment nog scheerschuim uit een bus, mijn andere zwager heb ik omgeturnd tot het gebruik van een kwast en zeep. Zal bij hem ook wel lukken denk ik .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.