Jump to content

Is dit wat? (Nieuwe strop)


Rene_Z
 Share

Recommended Posts

Tsja liever iets goeds dan iets slechts natuurlijk. Maar de hoofdprijs vind ik soms te hoog als je begrijpt wat ik bedoel. Ik heb mooie bij maggards gezien voor een dollar of 80, en dat vind mijn vrouw , uhhm ik nog redelijk. Ook vind ik het lastig om de kwaliteit in te schatten. Ik gebruik de ali om te oefenen, maar ik wil wel een goeie.

Link to comment
Share on other sites

CobraX schreef 1 uur geleden:

Is een paddle strop van Rasurpur te duur? Want daarmee kan je makkelijk en tegen een betaalbare prijs de panelen vervangen indien nodig.

Het is het enige wat ik ooit gebruikt heb en ben er erg tevreden mee maar heb geen vergelijkingsmateriaal. Wat extra panelen kan geen kwaad. In het begin verschillende keren de strop iets beschadigd met stroppen. 

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Zelf werk ik altijd met linnen/canvas direkt na het gebruik of na het slijpen om de snede schoon te maken. Als beginner kan je ook zeer goed zonder en misschien dan pas later een strop met een linnen component overwegen.

 

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.