Jump to content

Het word snel beter draadje


Snuff
 Share

Recommended Posts

Zomaar een idee. Vaak zien we in een of ander draadje een vermelding van deze of gene dat hijzelf of een familielid ziek is of gehospitaliseerd. Medelevend als de leden zijn volgt dan vaak het ene word snel beter berichtje na het andere waardoor het al snel over iets anders gaat dan het bedoelde draadje voor bestemd is. Wellicht kunnen we al die beterschapswensen beter bundelen in dit draadje alsmede de discussies die daaruit eventueel volgen?

Link to comment
Share on other sites

En ja wie staat weer de eerste in rij om daarvan te profiteren? :lol:

 

Onze zeepkoning gaat vandaag onder het mes, bescheiden als ie is (ahum) heeft ie daar geen ruchtbaarheid aan gegeven maar hij wordt eindelijk geholpen met zijn rugklachten. Bij deze een virtueel (en door de Nederlandse post later vandaag geleverd)  spoedig herstel toegewenst. (heb hem moeten beloven in zijn afwezigheid geen domme dingen te doen of over een bepaald zeep merk te schrijven). 9_9 Tot spoedig kerel!

Link to comment
Share on other sites

Net nieuws gehad van Hans zijn secretaresse/bediende  (aka Gerda), de operatie is prima verlopen maar hij moest 24 uur stilliggen, had last van nogal hevige nabloedingen maar alles is nu in orde. Revalidatie zal natuurlijk zijn tijd vergen maar we hopen dat ie binnen de kortste keren weer rondhuppelt als een dartel veulen.

 

Blijkbaar is meneer druk in de weer met zijn bedienden belletje, de profiteur ? Nou ja Gerda geeft hem drie dagen, daarna legt ze hem buiten zegt ze :lol:

 

Hij zal een dezer dagen wel op het forum verschijnen. Prettig weekend iedereen!

  • Thanks! 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.