Jump to content

Super Forum


rjtpeters
 Share

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

Ik zal mezelf ook even voorstellen.

Sinds mijn pubertijd scheer ik me al nat, met de bekende cassettesystemen. Eind vorig jaar was mijn scheerzeep (vergulde hand) bijna op, en bedacht dat ik wel eens verder kon kijken dan het kruidvat.

Via een zoekmachine kwam ik op dit forum. Geweldig al die informatie, dus een account aangemaakt.

Na het bestellen van een tobs-sandelwood (op goed geluk) ben ik me verder gaan verdiepen. Zou het scheren met een DE mes me bevallen? Mijn angst zat hem vooral in het veroorzaken van een bloedbad. Toch maar via ali (-express) een goedkope krabber besteld bij Ace Guo store. Deze kwam binnen met goedkope chinese mesjes, maar goed genoeg om het eens uit te proberen. (helaas had ik nog niet gezien dat je via het forum gewoon een probeer setje kunt lenen).

Mijn eerste voorzichtige stappen gezet, dit was toch veelbelovend. Vervolgens een paar andere mesjes gehaald bij de Hema…beter…en zo verder en verder.

Op dit moment heb ik de goedkope krabber aan de kant gelegd, heb nu een Muhle stylo set. Dat was een hele verbetering. Nog een tweede kwastkop uit china laten komen, gewoon voor de leuk.

Al met al wil ik iedereen bedanken voor de gevonden info, ik ben bang dat ik er een hobby bij heb.

 

Roland

 

 

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

talibeard schreef 1 minuut geleden:

Welkom!

Je realiseert je hopelijk wel dat dit een soort AA voor natscheerders is? Gezien je enthousiasme trouwens pas je hier wonderwel! ;)

 

Wat ik nou zo bijzonder vind is dat ik bijna alle namen die mij welkom heette al kende van de diverse onderwerpen. De die-hards zou ik zeggen ..

Gezien de reactie snelheid zou zoiets als AA wel een goede benaming zijn, echter ze zijn nog niet van de verslaving af.?

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Een soort anti AA we helpen niet te voorkomen!

Welkom!
Je realiseert je hopelijk wel dat dit een soort AA voor natscheerders is? Gezien je enthousiasme trouwens pas je hier wonderwel! [emoji6]
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.